Estağfurullah abi grubumuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz hepbirlikte, sadece dün benim kısmetim biraz daha açıktı bu arada yorgunluğun haricinde iyi sayılırım abi sende iyisindir umarım ?
Ben ruh gibiyim hala, yarın sabaha şeytan ya da Mustafa Abi dürterse 1 saatlik antrenman yapabilirim sanırım
En kısa zamanda yorgunluğun geçer inşallah abi, çünkü belki yarın belki yarındanda yakın Mustafa abi ve şeytan dürter bence hadi balığa diye
iyi çok şükür sen nasılsın abi buldunmu istarvitleri saklandıkları yerde haber çıkmayınca senden kesin bir yerlere operasyon yapmışındır dedim
cumleten selamlar.. Bendede bir halsizlik var yav kol kasimda ağrı var sanki bi kamyon tuģla taşımış gibiyim
Aleyküm selam Fatih hoşgeldin.. nasılsın diye sormıcam durum ortada zaten bende atlamadım hala yorgunluğu... ama şunuda sóyleyeyim bugün tatil olsaydi bugünde ava giderdik hihi hihi
:laughing: Uslanmak ne mümkün abi bu konuda... Yalnız bugün hava daha iyiydi bence bugün daha güzel balık yapmıştır mekan, keşke aramızdan bugün balığa gitme fırsatı olan olsaydı ondan alırdık raporu
Vallaha ne diyeyim.Ben hafta sonuda bir halt yiyemediğimden benim durum dahada merak uyandırıcı.Keşke gidebilecek durumda olsaydım.Ama sıkalım dişimizi yarın bazı arkadaşlar gidecek onlardan alırız haberleri
Bencede çok iyiydi Deniz; Bu arada dostlar bana müsaade gitme zamanı hepinize saygılar sevgiler sağlıcakla kalın.İnşallah yarın görüşmek üzere. :hungry:
Sen hiç konuşma arkadaş taktırdın 200 gr kurşunu sırtım ağrıdı vallahigeçer kardeşim geçer yarın ava çık hiç bir şeyin kalmaz
Baktim 140grmla 200mt. yol yuruyosun 200gr tak 140mt yuru dediydim Beyin bedava dusunende kabahat yav hihi