Tamda onu düşünerek yazmıştım, aferin sana hemen çözdün işi :thumb: Çok şükür gayet iyiyim Levent, kalan sağlar bizimdir idk idk idk
Ne bileyim abilerin abisi okuduklarıma göre sanki durum öyle gibi geldi.Ama şimdi sayfaya bugün saat 17-20 arası 50 parça aldım diye yazıp resimleride koysam yarın akşam herkes orda olur sanırım, kimse yorgunluk falan dinlemez :laughing: :laughing: :laughing:
sen yazda bak ne oluyor herkes biliyor buzamanda çıkan balık boylarını 3 aşağı 5 yukarı sonra sana neler denir bilirmisin abi ne sen sor ne ben söyliyim
Yarın Fatihle İstanbul turu yaparsınız artık İnşallah bol balık çıkar kısmetinize Aleyküm selam İSa abi hoşgeldin, maşallah çok enerjiksin hihi hihi Aleyküm selam Levent abi, erken gittin dün tabi yorgunluk falan yok sizin toplantı nasıl geçti, ne konuştunuz toplanıp ? "Eyvah Nejdet" abi senin bahsettiğin mafya babası hihi hihi
Düşünmez olurmuyum abi çok zor işleri onların da öyle sabah akşam suyun için de manda gibi yatıyorlar
Günün skoreri Ersinim hoşgeldin, maşallah nazar değmesin, avların hep böyle bereketli ve keyifli olsun:thumb: Bu arada ekürin nerelerde
:laughing: :laughing: :laughing: Cengizim süper bir av yaptı, şimdi olayı kedi-ciğer meselesi yapmayalım