Yemleri bitirip döneriz gibime geliyorhihi hihi Bende ki haritalar wikileaks belgelerinde bile yok ersin:laughing: :laughing: :laughing: Cengiz'im çok şükür sende iyisin:thumb: Bu hafta bombayı patlattın etkisi bayağı sürer kardeşim benim
Sen arada el öpmeye falan mı çıkıyorsun Zamanında söyleseydin ya, sahteyi bize göstermeden avucunun içinde boşuna tutmuyordun demek ki
Arkadaşlar bana müsaade malum yarın için paslanmış malzemelerimi bir kolaçan etmem lazım Hepinize hayırlı geceler:thumb:
Ahhh bee abim sorsaydınız söylemezmiydim hiç, sahteyi elimde tutmamın sebebi yürürken sürekli pantolonumun orasına burasına takılmasıydı :laughing: :laughing: yoksa niye saklıyım bu arada senin sudan çıkardığın river markalı sahte çok fenaydı ondan bulmak lazım aslında hihi
Kardeşim sen bizim yanımıza gelirken malzemeyi neden düşünüyorsun ki sahte de çok kurşun da oltan dahi olmasa ya fazla olan vardır yanında olmasa da kardeş kardeş atarız
Hayırlı geceler the Lord of the Palamuts yarında palamut avlarsanız, bu avla ilgili yazacağın kitaptan imzalı birtane istiyorum Erkan abi :thumb:
Hayırlı geceler, yarın için rastgele Erkanım Sahidenya, sudan onu alana kadar tek balık tutmadım.Onunla çalışmaya başlayınca üç atış, üç balık, dördüncü atış bedene dolanma, beşinci atış malum (göze geldi) koptucyrr Bulursam mutlaka alırım 5-10 tane
Ben Savaş abiyi boş geçmemeye çalışıyorum abi Çok şükür iyiyim abicim.Abi inşallah bombanın büyüğünü yarın siz patlatırsınız İyi geceler abi yarın için şimdiden rast gelsin