İsa abi ben google dan araştırdım, sanırım o sahtenin markası river2sea ve koduda HB09 idi. http://www.anadoluavmarketi.com/u-river2sea_seabass_minnow_115f_sunI_yem-6379.html bi göz atıver sana zahmet
kesinlikle haklısın, sağolsun Savaş abi her daim çayımızı hazır ediyor, parayla ölçülmez. arada bir ihtiyacım olmasa dahi yedek olarak bir şeyler alıyorum, sonuçta o da ekmek parası için o soğukta tezgah açıyor.
a.s mustafa abi hg Ersin gold fish favorim benimde en yakın zamanda alıcam kaça aldın kaç cm di kullandığın bide nerden aldın
Sadece bizim için peşpeşe dört demlik çay demledi, en az 7-8 bardak ben içtim.Sabah açık bakkal bulabilseydim, çay ve şeker alacaktım ama o saatte heryer kapalıydıidk Kalkabilirsem 2-3 saat bende takılırım sana, Denizdde gelecek mi Sabrican sende Cumhuriyet Başsavcısını geçtin valla
Abi benim kullandığım 7 cm idi 3,5 tl ye aldım cengizden Evet abi sitede 11 cm yazıyorda belki daha küçük ebatlı olanlarıda vardır diye bir göndereyim linki dedim, senin kullandığında 7 cm falandı :thumb:
Abi ben genelde Savaş abiden kurşun alıyorum ama sahtelerim gitti birde makinada zaten az olan misinam çok az kalmıştı takviye lazımdı.Mecburen üsküdara uğramam lazımdı.Yoksa zaten direk otobandan basar gelirdim. Sağolasın kardeşim biliyorum zaten o konuda ne kadar gönlübol olduğunu ama misina sıkıntısı olunca iş değişti İnşallah abilerin abisi, zaten atıp direk makinayı sana vercem ben bi bak bakalım nası çekiyo :laughing: :laughing: :laughing: Hayırlı geceler abi rastgelsin. Sağolasın kardeşim Ersinde yazmış aynını sizin gönlünüzün bolluğu yeter zaten toplantı olmasa malzeme falan bi şekil hallolurdu ama eve gelince ikmal edip gideyim dedim.Sonrada hesaplar vakit çok geç olacak gidene kadar deyince caydım.Bu hafta bol bol atar çekeriz inşalllah :thumb: Hoşgeldin abi. as hayırlı geceler abi.Abi pazar günü seninle görüşemedik kusura bakma.
Ersin ben senden paramı aldım sahte için abi çok beğendim benim olsun diye ağlayıp zırlamadın mıbende al ağlama dedim sana
hallederiz leventim yan yana olalımda hepimiz gerısi tefaruat zaten yazmadım ama malz konusunda yazılan msj lar çok hoşuma giti
HAhahahaaaa :laughing: :laughing: :laughing: doğru abi parasız aldım ben senden onu, hayrına bana bağışladın o sahteyi :laughing: