Görüşmek üzere Ersin abi sağlıcakla kal... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Aleyküm selam abi, diyosunki yarın yanıma alıcam Fatihi İstanbulu birdaha fethedeceğiz Rastgele reeling
Aynen öyle kartal:laughing: :laughing: :laughing: Aslında istikamet adalar olacaktı yine olmadı en geç dört te evde olmam lazım. Zaten fatih'ten başka yarın ava müsait olan yok galibareeling
Aykut Başkan yeni makinan hayırlı olsun güle güle kullan iyi avların olsun güzel balıklar yakalamanı dilerim rast gelsin
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar Bugün kendimi nedense çok zinde ve enerji dolu hissediyorum, bu avlar beni şarj ediyor galiba
aleyküm selam isa abi hg O zindelik av dan değil abi belli bir yaştan sonra vücuda 5 veya 6 saat uyku yetiyomuş ben demiyom uzmanlar diyo Aykut abi hayrını gör
Yada ölümden önceki son bir iyi hal olabilir mi Aykut abinde yakında hayrınımı görür, gününü mü görür, bilemiyorum
Beni görünce kayboldu yine zahar Sen timsahları bilirmisin Sabrican Aleyküm selam Levent, sen nasıl oldun kardeşim
isa abi bir an aklıma eskiden bir demet tiyatroda bi mafya babası vardı hatırlarmısın bilmen her bölüm de farklı hayvandan bahsederdi sen timsahları bilirmısin diyince o çaktı kafamda
Hoşbulduk abilerin abisi nasılsın? Abi ben iyiyim çok şükür erken ayrılınca hiç sıkıntı olmadı.Şu anda yeni ava hazırım sadece biraz malzeme eksiğim var o kadar Sen nasılsın abi? ekipte piller bitmiş hafta sonuna anca toparlayacaklar galiba.