erkan abi hayrl geceler sağlcakla kal onur org olucağ zaman arayabilirsin cidden sessize alıyor teli rahat ol isa abi of lu ksmetse 16 sında burada en son görüşmede dedim yeni takmlar getir eğer bir mani olmazsa 16 snda bende izne çıkıcam hayırlısı olsun bakalım
Hayırlısıyla gelir inşallah, sende tam vaktinde çıkıyormuşsun izine Bir hafta kesintisiz ava gidersin heralde
yok abi ofluyu bekliyom on da da yeni takımlar var boğaz için inşallah hep beraber siftah yaparız ama izinliyken büyüklerden biri hadi derse heralde hayır demeyiz ksmetse tabi daha dur bizim izin daha onaylanmadı biliyosun habire direkten dönüyo budam gol değil demek istiyorum artık abi cengiss yorgunluktan sızdı :laughing: :laughing: :laughing:
Hakkında hayırlısı olsun Sabrican, Cengiz el öpüyordur da, ben sızmak üzereyim. Hayırlı geceler kardeş, Allaha emanet ol
Aleyküm Selam sizlerede hayırlı günler hayırlı işler olsun. Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı haftalar abilerim kardeşlerim....
A.S yeni gelen herkese hayırlı günler,haftalar; Cuma dan bu yana foruma girememiştim.Kaçırdıklarımı okudum biraz uzun sürdü.Hafta sonu çok güzel bir org olmuş.Tebrikler daha iyileri gelir inşallah
Vallahi öyle oldu abicim hayatımın trofesi oldu Dün organizasyonda kilerin en çok kullandığı cümle CENGİZ BİLE BALIK ALDI
aleyküm selam hg abi aleyküm selam hg aleyküm selam hg aleyküm selam hg ersin abi bende yoktum bidahakine inaşallah cengiss balığı karaya döktü :laughing: :laughing: :laughing:
Tekrar Tebrikler kardeşim. Siz zaten bu gubun neşe kaynağısınız.Sen zaten balık tutuyordun neden öyle diyorlarki?Aslında ben bu hafta sonundan pek umutlu değildim ama iyi av vermiş.Bir dahaki organizasyona inşallah bende katılma şansı bulurmda hep beraber eğleniriz.
Cümleten selamun aleyküm abilerim, arkadaşlarım. herkesin keyfi sıhati yerindedir inşallah. Dün óyle yorulmuşum ki akşam tv karşında kanepeye bi uzandım sabah iş için zor uyandım