Onu bir süre daha kullan, yenileyeceğin zaman alttaki takoza biraz daha ilave edip üzerine tekrar 300 metre nippon sararsın..
2 dakıkam vardı yazıp kaçmam lazım... yaklaşık 15 tane çapari hazırlamıştım yarına ... kardeşim uğradı arkadaşlarla balığa gidicez bize takım ver dedi bende kalan 0 cyrr cyrr Şaka bir tarafa inşallah balık olsun tutsunlarda o bana yeter... hadi bakalım şimdi sıfırdan tekrar başlayacağım "UĞURCUM ŞAFAK KAÇ ??? "GERÇEKTEN BU SEFER""SIFIIIR KOMUTANIIIM Diyesim geldi birden...
Cümleten Hayırlı uğurlu akşamlar dostlar. Yarın balığa gidecek tim dostlara limit üzeri bol balık diliyorum.
Merhaba Ali, sizlerede rastgelsin inşallah Sabah canlı yayında haberleşiriz, balık ne taraftaysa ekip olarak anında yer değiştirebiliriz
Aynen abi bugün Cengiz balıkçılıktan takımları tamamladım 0,22 ip misina aldım spin makinasına birde leeneffenin 30 kg. çekerli fırdöndülerini. Artık hazırım. Cengizdekiler abi balık gelirse karadeniz levreği 1 kg. la 20 kg. arasında değişir dediler. Artık balıktan takımdan korkmuyorum. balık benim oltaya gelirse benide alır gider takımı kopartamaz artık:laughing: :laughing: :laughing:
Öyle baba bir balık denk gelirse, sakın ola bırakma oltanı, balığın götürdüğü yere kadar git, nasılsa bir kıyıdan çıkarsın.Muhtemelen Ukrayna tarafları olur diye düşünüyorum:laughing:
Hoşgeldin abi, sizede rastgele. Takımı o kadar sağlam yapmasaydın abi 20 kg balık varsa seni yanına denize alıp arkadaşlarına adamı denize döktüm demesin sonra
Senin derdin belli oldu da, peki o tarafların sahil güvenliği hakkında bilgin var mı Karasularındaki yabancı balıkçılar için direkt vur emri var :laughing:
Arkadaşlar bana müsaade Yarın ava gidecek herkese rastgele diyorum. İnşallah herkes beklediği avı gerçekleştirirreeling Hayırlı akşamlar
Cümleten hayirli aksamlar.. Ersin dşarda abi bende kösteklerle ugrastim kafayı yediriyo bana yapamıyorum düzgün bazıları cok guzel oluyor bazilari kötü bi standartı tutturamadim AliRiza abi aramissin uyuyodum o sira sonra ben aradim gormedin sanirim ??
Hiç uğraşma Fatih, bende bol miktarda var çapari, ben yarın rapala ve kaşık çalışmayı düşünüyorum, nasılsa Aykut kraça peşinde olacak, hiç olmazsa ben görmeyeyim
hoşbuldum kardeşim sizede rastgelir inşallah Abi ben dipten gideceğim için beni farketmezler :laughing: neden olsa oltanın ucunda balık olacak :laughing: Fatih aradım duymadın aramışsın duymamışım saat geç oldu diyede rahatsız etmek istemedim yarın sende gelecekmisin diyecektim.