Savaş abi çaya para almıyor, malzeme falan alınabilir o zaman, ayrıca onda börek falan olmaz, gelirken ben alırım:thumb: Gidiyoruz işte, farkeder mi Gerçekten aynı anda, hep aynı mesajları yazıyoruz
mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle Tamamdır Cengizim, sabah 06:30 gibi mekanda olursak park sorunuda yaşamayız
selamun aleyküm cümleten hayırlı aksamlar yarın için hepinize ayrı ayrı rast gelsin şansınız bahtınız açık olsun güzel keyifli birgün dilerim igneniz keskin misinanız fc olsun rapalanız parlasın kurşununuz hafif olsun rast gelsin hepinize tekrar iyi eğlenceler Allaha emanet olun
Hoşgeldin abi. Abi benim yarın sabah biraz işim var gelirsem çok duramam onun için söz vermeyeyim ama gelmeye çalışırım.
Selamun aleyküm dostlarım Yolladığım hazine haritası için özelden mesaj atan herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim Yeni bir harita geçti elime bit pazarında buldum:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Ekip2'den Ekip1'e.. Ekip2'den Ekip1'e.. Biz 04,30 gibi toplanma noktasında buluşuyoruz.. Son durum bu
Keşke sende olabilseydin Sabrican, kulağını çınlatırız artıkmrsparkle Hayırlısı olsun Levent, telden Cihanı aradım, onunda misafiri varmış, Sekan34'e ulaşamadımidk
Aleyküm selam Erkan hoşgeldin, bunlar hep kafaya aldığın darbeden sonra oldu galiba:laughing: :laughing: En sonunda bizide defineci yapacaksın galiba Denizim, yarın canlı yayında dakika ve skor alırız
sabah gidicem işe levent abi Sağlık olsun isa abi daha sonrakilere *** Bana müsade hayırlı geceler sağlıcakla kalın gönlüm sizinle ALLAHA EMANET OLUN
Yahu biz senin darbeden önceki halini seviyorduk, yeni duruma alışabilirmiyiz bilmiyorum Yarın sen çalışıyormusun, gelemeyeceksende termosu bize bırakırsın gerisi önemli değil
Aleykümselam abi hoşgeldin Siz hiç yatmadan yola çıksanız daha iyi gibi Yarın hedef Levrekler mi? Kısmet abi sabah seni karşılarım belkide orda