Selamunaleykum Sezon başından beri en verimli avlarımdan birini bu gün yaptım, 1saat 15 dk süren avda 19-23 cm arası 9 adet dişli aldım, bıraktığımda balık çıkmaya devam ediyordu.
selamun aleyküm dostlar bugün balığa giden oldumu deniz bulanıkmı balık hic oynadımı yarın cubuklu tarafına gelsekmi teşekkürler
O zaman elimize taş alıp hoştt dicez Ben de pek haz etmem ama öneri senden geldi diye bi bildiğin var sandım. Bizim köpek işi yaş o zaman. Gel jig yapalım. Belki iri bişeyler gelir, korkmıcağımız...
Selamun aleyküm dostlar, şimdi eve girdim.Dışarıda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor.Bir hafta balığa gitmek için bekliyoruz ama malesef klasik İstanbul havası, pazar günleri hava mutlaka kötü olur.idk Bunda da bir hayır vardır, kısmet diyelim
Aleyküm selam Mustafa, gerçekten seni yürekten kutluyorum :clap2: :clap2: Dişlinin artık bitti dendiği noktada, yine bizlere umut ve moral verdin, eksik olma:thumb:
Aleyküm selam İsmail, sende görmüşsündür herhalde Mustafanın mesajını, bir tek o gitmişti, balığıda almış maşallah Merhaba Aykut sayfamıza hoşgeldin, ayrıca Cengiz gerçekten köpekten çok korkar
Mustafa abi canı gönülden tebrikler afiyet olsun İsmail abi hoş geldin geçen hafta pazar tanışmıştık seninle En başta nasıl gelmedi benim aklıma bilmiyorum artık jig mig yapıcaz bir şeyler oraya gelince Aleyküm Selam abicim nasılsın Abi 2 dakikada bitirdin benikorkmak değilde çekinmek desek nasıl olur Fatih kardeşim yarın istavrite gidiyormuyuz. Aleyküm Selam Levent
Selamın aleyküm yine geldim birazdan ufaklık uyuyunca takım taklavatı çıkarıp köstek bağlamaya devam yarın için plan varsa hazır kösteklerden takım bağlayayım...
Aleyküm selam Levent. Saat 05:30 gibi oradaki son durumu bize bildirirsen çok güzel olur Cengizim Aleyküm selam Uğur, sezona sağlam hazırlanıyorsun maşallah Aleyküm selam Denizim, son durum