A.S Cengiz'im Akşam biraz yazılanları okudum da artık lakap takmışlar sana Lüfer Kralı falan gibi hayırlı olsun hihi
Cümleten selamun aleyküm, herkese hayırlı günler hayırlı işler... İsa abi hayatımın trofesi o 4 kg'lık rus kefali, tam bir canavardı o nedenle foruma üye olduğum zaman yazmıştım, şöyle 4,5 kg lık bir trofe levrek falan avlasam değiştiririm hihi hihi Yalnız Cengiz abinin Türk lüferi öneriside cazip geldi :thumb: Fatih raga esimlerde çok güzel, paylaşım için teşekkürler :thumb: HArbiden çok anlamlı bir paylaşım, insanı duygulandırıyor Günaydın Fatihciğiiim balıktan haber varmı ? arada bir elini silde telefondan rapor et son durumları
Hoşbulduk Ersin abi, nasılsın ? Hafta sonu hem balıkla hem de bol muhabbetle çok güzel geçti, yankılar kolay kolay geçmez
Teşekkür ederim kardeş ne yapalım hafta sonunu iple çekiyoruz işte.İnşallah dah aiyileride olurda muhabbetiniz eksik olmaz
Abi hafta sonunu iple çekiyoruzda yine yağmur görünüyor hafta sonuna yaa dünde bugünde hava çok iyi, yüksek ihtimalle balık yapıyordur mekanda ama ekmek parası peşindeyiz o nedenle gidemiyoruz maalesef, inşallah hava yine iyi olur hafta sonuna...
İnşallah iyi olur d,yelim.Ama olmazsada çok problem dğil sanırım bu kadar hasret adama var iken yağış altında da bir organizasyon olur bence.Yeterki suyun rengi değişmesin.Su bulandımı balıklar bir yerlere kaçıyor sanki
Son Dakika Erkan abi ve Fatih malum mekanda balığı karaya dökmüş sarıkanat,mezgit,izmarit karışık geliyormuş.
Güzel haber ama Palamut yok mu hihi hihi Hoşbulduk Cengiz abi nasılsın ? gençler balığı karaya döküyor biz burda ofiste tıkılı kaldık cyrr
Selamün Aleyküm, herkese hayırlı işler.. Sabah 7,30 dan sonra 2 balık yazdım birini iade ettim.. Mustafa Abi çalışmaya devam ediyordu ama ben çıkarken balık kesmişti.. Gerisini o anlatır Sahte: Mavi renk Kurşun: 185 gr. (arkasından koşturuyor) Bu arada Fatih'le de konuştum, Erkan Abi ile güzel işler yapıyorlardı.. Akşama güzel bir rapor çıkar tahminimce
Valla Ersin Abi radar orda Benim zamanım 07,00 - 08,00 arası.. Daha iyi haber veririm diyecek varsa buyursun