Teşekkürler arkadaşlar, sizlerde iyisinizdir inşallah Rivayetler doğrumudur, bizim çocuklar şov yapmışlar
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar abilerim kardeşlerim. Fatih geçmiş olsun sayılı gün geldi geçti hoş geldin.
Selamün Aleyküm, herkese hayırlı akşamlar Fatih hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin kardeşim İsa Abi, Erkan Abi ile Fatih şov yapmışlar ama son gelen haberlere göre Erkan Abi öyle raporu pat diye koymam falan diyormuş.. Biraz star kaprisi durumları yani
Cumleten hayirli aksamlar, Bugün gerçekten şaftım kaydı ayakda durmakdan cok yorulduk cidden sabahin 6sindan aksamin 6sina oturmadan geçen bir av... Erkan abim.saolsun çok güzel bir gün geçirmemize sebep oldu.. daha önce bir kaç sefer izmarit.avını dnemistim ama basarili olamamistim bugün ilk defa izmarit tutum çok guzel bol vuruslu bol aksiyonlu gırgır samata dedikodu neşe kahkaha dolu bir av oldu.. he tabi birde Erkan abimden av mera tüyoları kofanasından palamutuna kadar super tarifler herkeze lazim He tamam birak bunlari ne tuttunuz kardesim siz derseniz de 1.850kg izmarit Erkan abi de tuttuklarini bana verdi saolsun (Aykut abi senin taktik işe yariyor hihi) Bu arada köprüde krach katliami devam ettiğinden çapari açmadan yemli çalıştik.. yem olarak karides, kum midyesi kullandik.yem olarak bir kaç şey daha denedik ama net vuruş alamdık.. Fotolar az sonra.. telden girdim yukledikce eklicem.
Her ikinizide canı gönülden tebrik ederim Fatihim :thumb: Eminim harika birgün geçirmişsinizdir, uzun zamandır bende izmarit tutmamıştım.İzmaritin bende özel bir anısı vardır, ilk tutuğum balık olma özelliğine sahip