foto çok da yeter bu kadar zor oldu yuklemek ben bayilcam abiler kardesler kacorum yarin gorusuruz ins.
Fatih çok şükür aramızdasın hepimizin gözü aydın hoş geldin sefa getirdin Selamunaleyküm herkese 15 Ocak 2013 salı yani bu gün sabahın ayazında Fatih kardeşim ile İstanbul'u tekrar feth etmek için düştük yollara. Çok fazla evelemek gevelemek istemiyorum, benim için uzun bir aradan sonra köprüde balık tutmak çok müthiş bir duyguydu diyebilirim. Hele hele fatih kardeşim ile saatlerce ayakta durmamıza rağmen yaptığımız muhabbetler,şakalar ve tanık olduğumuz ilginç görüntüler zamanı bize unutturdu resmen. O kadar komik durumlar ile karşılaştık ki bir kaç örnek İçtiğimiz çaylar sonucu ve yediğimiz soğuk neticesiyle ara sıra değişimli gittiğimiz doğa manzaralı ayak yolu wc:laughing: :laughing: :laughing: Balık tutarken bizze sorulan en iyi balık restorantları:laughing: :laughing: Biz yemli ile iri bir şeyler tutmak isterken hemen yanı başımızda kırç(kıraçadan küçük olan) balıkları tutanların bize nispet yapması. Hazerfan ahmet çelebi'nin motorlu versiyonun galata semalarında tur atması. Fatih ile her balık çekişimizde yaşadığımız müthiş mutluluklar. Daha çok var ama yeter Balıklardan bahsetmiyorum bu gün köprüde kıraça şov vardı herkeste. Biz ise fatih kardeşim ile yeldeğirmenlerine karşı donkişot gibiydik Biraz o biraz ben aldık bir şeyler. Bende bir iki foto ekliyorum sürçü lisan ettiysem affola
''Yel değirmenlerine karşı donkişot gibi olmak'' Erkan Abi 1 cümle esasında hepsine yetmiş.. Ellerinize, kollarınıza, ayağınıza herşeyinize sağlık
Tebrikler Erkancım, çok keyifli bir av yapmışsınız:thumb: Her ikinizde çok yakışıklı, manzaralarda süper çıkmış, bir tanede balık resmi görseydik çok güzel olacaktı 15 Ocak 2012'de bizde unkapanı köprüsünde çok güzel bir gece geçirmiştik
Aykut'um çok sağol Leven şöyle diyebilirim,sabahtan akşama kadar Valla deniz birden aklıma bu geldi İsa balıkları fatih'im eklemiş zaten Fatih izmarit yiyebildiği için çok sevindim. Tadını nasıl buldu onu yazmamış
Haklısın aykuthihi hihi Apar topar bir şeyler yazayım dedm, ondan sonra palamut tutamadı rapor yazmıyor demesinler:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Güle güle sen güzelce dinlen bu gece :thumb: Aleykümselam abi hoşgeldin, güzel avınız için tebrik ederim.Fotoğraflarda çok yakışıklı çıkmışsınız maşallah.Bugün havada güzeldi akşama kadar güzel güzel tadını çıkarmışsınız anlaşılan.Ben dün akşam modaya geleceğinizi sandım abi gündüz arayacaktım Fatihi ama sonra vazgeçtim balıklı elleriyle telefonla boğuşmasın diye. İyikide aramamışım zaten burda değilmişsiniz. Don Kişot benzetmeside manidar olmuş :thumb:
Arkadaşlar ufaktan bana müsaade bitik vaziyetteyim. İyi bir rapor sunmak isterdik olmadı başka sefer Bir de iyi tarafından bakmak gerekir, gün gelecek bu sayfada en tatlı anılar köşesinde yerini alacak Herkese hayırlı geceler hayırlı işler:thumb: