S.a. Hayırlı geceler Fatih benim işyerine yüz metre mesafede günü geçirmişsiniz, öğle yemeği ikram ederdim hemde dinlenmiş olurdunuz. Avınız için de tebrik ediyorum.
İsa abi, şu Hüseyin in banlanması meselesi beni çok rahatsız diyor. Bu çocuk küfür mü etti, hakaret mi etti. Latife olarak yazılan bir yazıyla işin sonu banlanmaya vardı. Benim bilmediğim hakaret vb. bir durum varsa bir şey demiyorum. Ama Hüseyin yüzyüze tanıdığımız bir arkadaş. Ben bu konuda ikna olmak istiyorum.
selamun aleyküm cümleten hayrlı geceler herkese erkan abi ve fatih sizleri can gönülden tebrik ediyorum çok güzel balıklar ellerinize sağlık berekeli olsun daha iyiler rast gelsin mustafa abi bugün sizde aldnz denizle beraber ama hiç ses etmiyosun bereketli olsun daha iyiler rast gelsin mustafa abi ayn şekilde şu hüseyin mevzusunu içime sindiremiyorum maalesef ne yazarsa yazsın gerçekte ne kadar saf temiz bir insan olduğunu az çok anladım yarın kısmetse yukar mekandayım gelen olursa beklerim saat merhumu yoktur yatanlara hayırlı geceler sağlcakla kalın
Hayırlı geceler Daha ne yapacaktınız gayet güzel bir av yapmışsınız, daha iyileride olur inşallah, hayırlı geceler Merhaba Mustafa, pazar günü av dönüşü oldukça ayrıntılı durumu izah eden bir mesaj yazdım yönetime, ses çıkmayınca dünde cevap yazısı rica ettim. Hala ses çıkmadı, bilemiyorum neden böyle yapıyorlaridk idk Olmadı bir gün kepenk indirme eylemi yapacağız sonunda
Aleyküm selam Sabrican hoşgeldin, gözün aydın keyifli ve bol balıklı tatiller dilerim Bu arada saat merhumu kim:laughing:
saol abi iyi mi yaptm kötümü yaptım bilmiyorum hakkımda hakkımzda hayırlısı olsun herşey yan yana gelince konuşuruz sizlerden ricam önümüzdeki hafta hafta sonu yine tam kadro bir org yapalm abi
Bu kadar kayıtsız kalacaklarını düşünmüyordum açıkçası, belkide görmemişlerdir daha günahlarınıda almayayımidk Yazdığım mesajı burayada taşıyayım mı, belki daha çok göze batar
Tebrikler güzel izmaritler almışsınız, daha güzellerini yakalamanız reeling hooked dileği ile, Selâmlar... :thumb:
Cümleten selamun aleyküm hayırlı akşamlar herkese.. Fatih ağa seni ve Erkan abiyi tebrik ederim, gerçekten bu güzel havada çok neşeli ve bol balıklı bir av geçirmişsiniz, daha niceleri gelir inşallah :thumb: hemende tavada yapıp indirmişsin mideye afiyet olsun :hungry: :hungry:
Erkan güzel bir izmarit avı yapmışsınız resimlerdende belli, daha güzellerinde buluşmanız dileği ile, Selâmlar...