A.S Deniz hoşgeldin.Yok be yav boykot falan yokta uzun bir sğre kimse birşey yazmayınca bende ortaya bir soru sordum. Bir Cengic bir ben vardık onunla muhabbet açmaya çalıştım o da cevap vermeyince kaçtım. Senden ne haber bu sabah spor yaptınızmı?Nasıldı?
Hoşbulduk abi, iyi diyelim iyi olsun... Bizim şirkette bulunupta iyi bir ruh hali içerisinde olmak ve herşeyin yolunda olması çok çok zor gerisini sen anlayıver gari..
Götürdüm abi ilk defa tuttum ilk defa yedim, hem avı hem tadı çok güzelmiş. bu tulum çıkarma olayını duymuştum pişirmek için nasıl yapıcaz diye Ersini aradım o da gerek yok dedi tüyoları verdi öyle de yaptım çok güzel oldu valla :hungry: :hungry:
tulum işi yazın iyi oluyor.. tulumdan sonra yumurta ve unla bulayıp kızartılır ama şimdi zaten kış zamanı yağlıdır..
Aleyküm selam Fatih hoş geldin, yorulmuşsundur tabi sabah 6 akşam 6 ayakta balık mesaisi yapıp İzmaritin tadı güzeldir, tulum çıkarılması gerekecek gibi kalın ve sert değildir izmaritin derisi ama tabi o şekilde de yapılıyor tercih meselesi aslında onları ızgarada kebab yapacaksın süper olur :hungry: Afiyet olsun...
Çok haklısınız, Erkan abi dün galata da resmen şov yaptı, palamut yoktu ama en iri izmarit ve en iri istavriti o aldı.. özellkle o kıraçaların arasında istavriti görenler ahada böyle bakakaldılar Tebrik ederim abi afiyet olsun.. havanın bu durumlarına bakılırsa av vermeye devam edermi dişli?? ne dersiniz?? :thumb: :thumb: bu yoklukda bu zaman darlığında daha iyisi Şamda Lüfer... Adaşım geçmiş olsun, hoş geldin tekrardan Umarım tez zamanda da tanışma fırsatımız olur:thumb:
Hava kar ya da çok aşırı soğuk yapmadığı sürece ara ara da olsa Marta kadar yolu var ama genelde ocak sonu bitiyor..
Hee senden ondan bundan herkezde kimin sağ kulağı çınladıysa onun Saol abi teşekkür ederim.. izmarit avı gerçekten çok güzel, resmen beyin fırtınası yaptırıyor avcıya, çok hırsız, hemen çalıyor yemi tasması vuruşları çekmesi gerçekten zevkli.. tadı da güzel ben de eşimde beğendik reeling :hungry: Saolasın abim, yanımızdakiler kıraçaları tuttukca aklımıza sen geldin nedense :thumb: :thumb: :laughing: Evet abi çok güzeldi darısı sana abi sabah 05.30 da evden çıktım 07.00 de çalışmaya başladık, akşam da 17.00 de avı bitirdik 19.00 da evdeydim abi
Abi bende söyledim daha önce bunu, havanın yağışsız olacağı bir haftasonu mangal organizasyonu yapalım diye balık zaten kesmeye başladı birgünüde böyle değerlendirebiliriz :thumb:
Yanımızda ki adamlar 1 leğen kıraça tutmuşlar yoldan geçen biri de adama " abi balık var mı" diye soruyor hihi Kraçaya karşı limitlerde istavrit tutmak isteyenlere özel mera verebilirim Ben aslında bu cümleyi anlamadım. Don kim kişot kim Tarih Tekerrür etti abi yanlız bu tarihleri nasıl hatırlıyorsunuz? yaptığınız avların tarihlerini bir kenara not mu alıyorsunuz yoksam Bu arada bu iki köprü arasına yeni bir köprü inşaatı var ama av yaptırırlarmı bilmem, metro geçicekmiş sanırım..