Erkan Abi ya da Sen işte.. Biriniz Don Kişot biriniz Sancho Ama hangisi hanginiz olur arada karar verin artık
Kardeşim İsa abini raporlağı avlar bölümüne bakarsan görürsün raporu var çünki Ayrıca bizim Uğur çıktığı avları tek tek not alıyor yanılmıyorsam hava durumunu ne balık çıktığı tarihini ne takım kullanığını hepsini not alıyor
Aynen bende.. Forum yetkilileri bu konu da bizlere bir açıklama yapmalı bencede.. Hüseyine özellikle sordum küfür filan herhangi hiç bir şey yok dedi.. bir kaç tane konu açtım birde forum da başka bir siteye gidelim yazdım dedim diyor. bu sebeplerden üye hesap mı silinir ki?? bu iş bu kadar kolay olmamalı. Teşkkürler Erhan abim Saolasın kardeşim, balık yemekleri için sana bir web sayfası açalım idk ismi hazır www.ersininmutfagi.com veya www.kendintutkendinpisir.com :thumb: mayıs ayında nerde yüzücez yav? antalyaya mı götürcen bizi yoksa Levrek Peşindeki kadir abimizin yanına :laughing: :laughing:
Çok haklısın abi benim en güzel anılarımdan biri oldu.. Özellikle yemli av taktiklerin av ufkumu genişletti. :thumb: Mustafa abi güzel teklifin için teşekkür ederim fakat balığın vuruşlarını bırakıp da wc ye gidip gelmemiz bile resmen koşarak oldu Keşke haberin olupda sen bize uğrasaydın abicim iş stresinden azda olsa uzaklaşıp olta sallama imkanı sunardık sana
Bu konuda İsa Abi moderatöre talebini bildirdi.. Moderasyondan gelecek karar bekleniyor ancak konu ile ilgili olarak burası dahil genele açık herhangi bir başlık altında tartışmamız uygun olmaz.. Konunun görüşüleceği yer yine kendi aramızda yüz yüze olmalı..
https://www.youtube.com/watch?v=mLcqLzqYjNA&feature=youtube_gdata_player Ajan iş başında kraçalara dikkat!!
Doğru söylüyorsun Deniz abi.. Ama içimde ki direnişçiyi zaptetmekte zorlanıyorum :director: Di-Re-Ne Di-Re-Ne Ka-Za-Na-Ca-Ğız .... eace: eace: Sus Fatih sus Polisler duyacak :mod: :mod: Biber gazını sıkcaklar kafana sus
Valla varya keşke böyle bir site veya yemek tarifi programı yapacak kadar aşçılığım iyi olsaydı bizim tanıdık bir aşçı var, ne çıtırlar ne hanımlar geliyor yemek tarifi öğrenmek için hihi hihi hihi
Reklamını yapsan sanada gelirler Ersinim.. dün izmarit tava tarifini verirken telefonda anladım ben onu şukadar yağ koycan şu kadar un 2cimdik tuz karıştır balığı una bula sonra kızgın yağa yapıştır gitsin
Fatih sadece reklamada gelirler ama reklamın yanında yemekle ilgili icraatta lazım, böyle olmalıki gelen hanımlar birdaha gelsin birkerelik olmasın, malum bu yemek işi tadı damağımızda kalır hihi hihi hihi Hmmmm ortaklık kokusu alıyorum burada hihi hihi Deniz abi sen bekar, ben bekar kuralım bi yemek programı gelenlerin arasından seçtiklerimize veririz çoşkuyu... şey pardon veririz yemek tarifini :laughing: :laughing:
Kendimi Nuri Alço gibi hissettim :laughing: :laughing: yemeklere tuz, baharat yerine hap atmaya kadar gider bu tarifler :laughing: :laughing: :laughing: