Selamun aleyküm dostlar, herkese hayırlı akşamlar Forum yönetiminin ricamızı dikkate alıp, Hüseyin arkadaşımızı tekrar aktif hale getirmesinden çok memnun olduk, kendilerine teşekkür eder, Hüseyin arkadaşımızada hoşgeldin diyoruz.:thumb:
Ayrıca gecikme sebebininde forumdaki bazı teknik aksaklıklar nedeniyle olduğunu belirttiler.Sanırım Hüseyinde teknik detaylar çözümlendikten sonra mesaj yazmaya başlayacaktır.
selamun aleyküm cümleten hayrlı aksamlar bugün sabah saat 9 ila 10 aras yukar mekandaydm işlerin kesat olmasına rağmen güzel bir gündü bunlarda az ama öz çok şükür benim ksmetime düşenler Allah bereket versin kusura bakmayn en ısgaradan sonra gözüm döndü bitmiş halini fotolayamadım he bide yeni makinanın her ürlü siftah yaptm çok şükür saol murat abi ilgi alakan için
İsmail Aykut İsaaleykümselam Hüseyinsende tekrar hoş geldin kardeşim. Fatih neden çorba oluyor anlamıyorum Mesajlardan alıntı yapamıyorum galiba ben hala köprüde kalmışım:laughing: :laughing:
Aleyküm selam Sabrican, ellerinize sağlık, tebrik ediyorum ikinizide, afiyet olsun:hungry: Maşallah istavritlerde dişli gibiymiş:thumb:
Erkancım, dün için tekrar tebrikler, yemlideki ustalığını bir kez daha göstermişsin.Yanlız alıntıların neden çorba oldu bende anlamadım
Teşekkürler Fatihim, bu konuda tüm arkadaşlarada gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür ediyorum Bu arada Sabrican nerdesin, balıklar boğazında mı kaldı yoksa