Korkma Ersin abim bizden kime zarar gelmişki sana gelsin, işin makarasındayız maksat laflamak olsun Tabi belli olmaz belkide katil içimizde hihi hihi
Korkmayız be abicim.Bir can borcumuz var gerekirse onu da öderiz.Bu arada ben hafta sonu için balığa takılmayı planlıyorum.C.Tesi kesin olmamakla beraber Tekne,Pazar kesin karadan deneyeceğim.Yanına takılabileceğim arkadaşların davetlerini hemen kabul ederim
Herkeze Selâmün Aleyküm... Dışarda sanki bahar havası var, görünürdekilerinde keyifleri dışardaki hava gibi güzel besbelli... Herşey gönlünüzce olsun, Selâmlar.... :thumb:
''Aleyküm Selam, hoşgeldin Erhan Abi..'' Demişsinde biraz yavan ve tuzu eksik gibi geldide.. idk Acaba bir konuda falan farkında olmadan sürçü lisanmı ettik diye düşündümde, sormadan edemedim, olura belki farkında olmadan can falan sıkmış olabiliriz...idk bellimi olur...
Hah şimdi oldu... Yüzün biraz gülsünde bizde acabalarda kalmayalım... idk rahatladım şimdi Sana hayırlı işler, Selâmlar...
Tarabya Fishing Team'den iç açıcı bir rapor gelmiş bol bol istavrit hadi gözümüz ayddın.Boğazda istavrit hareketlenmesi başlıyor mu?