Hüseyin tekrar hoş geldin Sabri seni tebrik ederim kardeşim afiyetler olsun:thumb: Bu arada ya net te sorun var yada forumda bir türlü anlamadım
Hb. abi çok şükür iyiyim işler güçler uğraşıp duruyoruz. Bu güzel havaları kaçırıyoruz haftasonu gidecez balığa yine yağmur Sağol Fatihim nasıl olalım be aynı işte işler güçler devam.
tum hosgeldin mesajlari icin tesekkurler okuyorum mesajlari ama dizi izledigim icin yazamiyorum gencler
Kısmetten ötesi olmaz Ali, her işte bir hayır vardır. Biz ne zor havalarda balığa çıktık, herbirinin ayrı bir güzelliği ve anısı vardı
Neden öyle dedin Deniz *** valla üzdün beni şimdi:laughing: Yeni meralarım var kartal koçtaş ünü pendik mendireğin orası tuzla buralarda bulabiliriz sanırım. Birde Fatihinde dediği gibi samsun ve trabzonda :laughing: Aynen Fatih sonunda o olacak :laughing:
Değerli Balık Avı Dostlarım, herkese küçük bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Grubumuzun kuruluşundaki, manifestomuz niteliğindeki ilk mesajımızda da belirttiğimiz gibi, buradaki ortak amacımız dostluklarımızın pekiştirilmesi, yeni güzel dostlukların kurulması, ortak organizasyonlarda biraraya gelip keyifli ve eğlenceli avlar yapılması öncelikli ideallerimiz ve arzumuzdur. Aynı zamanda kişilerin hakkına ve fikirlerine saygı göstermek, her türlü tartışma ve polemiklerin dışında olmaktır. Çok şükürki bugüne kadarda bunu başardık ve her türlü olumsuzluklardan uzak durduk ve grubumuzuda forumumuzda antipatik bir hale getirmedik. Şunu unutmamamız gerekir ki, grubumuzun her bir ferdi sadece kendinden sorumlu olmayıp, aynı zamanda forumda grubumuzuda temsil etmektedir. İşte bu yüzden herbirimiz, forumdaki diğer konularda yazarken bu bilinçte olmalı, mümkün olduğunca polemik ve tartışmalardan uzak durmalıyız ve kendi işimize bakıp, farklı organizasyon ve etkinlikler peşinde olmalıyız diye düşünüyorum. Velhasıl kendi misyon ve hedeflerimizi unutmadan, daha keyifli ve bol muhabbetli sıcak ortamımızı muhafaza edelim.Zira bazı şeylerin değeri ancak kaybedildiği zaman daha iyi anlaşılırmış.
Peki siz gelmeyin bakalım ben bulayım şu levroyuda sen gör o zaman meraları istersin benden :laughing: :laughing: