Sabri hoş geldin güle güle Ya! bu tepemizde dolaşan çelebi değilmi? Hani arkasından duman çıkartan:laughing: :laughing: :laughing:
valla abi balığın nerde nezaman yaptığı belli değil ama Sabri abi ne derse o olur.. tarabya fena çalışmış bugün.. farklı bir yerlerde denemek lazım arada tabi.. , tavsiyelerinize açığım..
Bu gidişle soluğu cebelitarık boğazında alıcaz:laughing: :laughing: :laughing: Hayırlı geceler deniz:thumb:
Hayırlı geceler Deniz... Araç olmadan oraya gitmeniz zor olur ama yarınki kıyı raporlarına göre karar verirsiniz artık
:laughing: :laughing: :laughing: Evet isa siz kıyıdan avlanırken tepenizde paraşütlü iki kafadar görürseniz o biziz:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Abi yemlide kıyıdan çalışalım bir dahakine karagöz maragöz filan gelir belki sen şu define haritaları üzerinde biraz çalış Erkan abi :thumb:
Tepemizden geçerken aşağıya bir şey bırakmazsınız değil mi Kurşun, rapala falan yanlış anlaşılmasınhihi
Define haritaları sğlamda fatih merak etme sen:thumb: İsa eşkina avı yapamadık ama yuvalarının yerleri haritalarda gizli
geldim abi geldim. Bizim paşayla ilgilendim abi biraz. geçen gün ki ateşinin sebebi belli oldu idrarında iltihaplanma varmış doktor 5 tene antibiyotik iğne verdi