Herkese Merhabalar; Herkese hayırlı işler.Bazı izinli olan arkadaşlarada bol bol güzel avlar. Yarına plan ha?Sabri Pazara da bir plan varmı bende katılayım. hooked
Var saat 9 de bostancı köprüsünde ol buluşallım dudull minibüsüne binelim ver elini dudullu poğaça börek çay muhabbet öğlene kadar öğlende mekana geçeriz oradan dudullu merk camisine org katılan Fatıh Sabri İsa abi ve arkadaşları Aykut abi opsiyonlu Katılım ücretsiz olup herkes davetlidir yapmış olduğunuz bütün hayır hasenatlar hanenize + olarak geçicek inşallah Hayırlı cumalar herkese şimdiden
Hoş geldin abi. Pazar günü net birşey belli değil ama sanırım olur bir şeyler en olmadı mekana gideriz abi
Hoşbulduk Kardeş; Geçen hafta kıyıya inememiş olmanın hasreti ile hafta sonunu bekliyorum.C.Tesi için tekne ile bir organizasyon yapacağız inşallah ama bugünkü hava korkuttu rüzgar kesilirse Tuzla tarafından açılacağız.Pazar günü de sizin mekanda biraz rapa at çek işini öğrenmeye niyetliyim hava müsaade ederse siz ustalardan biraz ders almaya ihtiyacım var.
Sabri Bey; Bizlerle paylaşmış olduğunuz güzel rapor için teşekkür ederiz.Güzel av olmuş ellerinize sağlık allah devamına nasip etsin.Yıllık izindesin nasılsa hergün bir merada almalısın soluğu
yarın cuma deilmi hem muhabbet hem ibadet mekan olarak camiyi kastetdim cengizim daha iyileri sana rast gelsin abi pazar günü hayırlsı ile olur heralde abi bişeyler yok abi nerde hergün bir merada olucam buralardayız hakkımızda hayırlısı olsun
Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. Biliyorum geçen haftadan sonra rapala işi Cengiz ve adaşımdan sorulur olmuş