Teşekkürler kardeş yazdığım gibi havanın durumuna göre ya C.Tesi ya da Pazar mekana gelip denemeler yapmak istiyorum.İnşallah orada uygulamalı olarak anlatmanı bekliyor olacağım. :hungry:
Kardeşime bak yav.Geçen haftaki raporlardan belli oluyor kimin rezil olacağı :laughing: :laughing: :laughing:
Ayrıca da hepimizin bildiği bir söylem var: Gönül ne kahve ister ne kahvehane,gönül muhabbet ister balık bahane
estağfurullah ersin abi simdi yasimiz ne olursa olsun kendimizi genc hissetmemiz lazim o yuzden herkesin moralini yuksek tutmak lazim...o yuzden bi nevi fazla turkce bilmedigim icin anlatamiorum ama sen anlarsin abi...
Anladım anladım da işime gelmedi.Takılalım biraz kardeş.Aramıza tekrar hoşgeldin bu arada küçük pürüzler yaşanmış.Geçmiş olsun
tesekkurler abi hatalar yapiyoruz bazen hayatta ama iyiki buyuklerimiz var onlarda tamir ediyor yarin oburgun genc uyelerimizi buraya kazandirdigimizda bizde onlara yardimci olmaya calisicagiz...
öhü öhüü.. Hüseyin derki; Balık avcılarına yaşlandıkları zaman avı bırakmalarının ne kadar yanlış olduğunu anlatırdım, çünkü avcı, avı bırakınca yaşlanır..