Eee tamam işte Fatihle güzel bir ikilli olmuşsunuz bencemrsparkle Geçmiş olsun Cengizim, malesef bebeklerin sıkıntıları çok oluyor, Allah şifa versin kardeşim
Hayırlı geceler dostlar, birkaç gündür işlerin yoğunluğundan foruma giremiyorum. Sanırım bu hafta böyle gidecek Herkes iyidir umarım. Saygılar, selamlar.
Tam çıkacağım birini görüyorum Hoşgeldin Cihan, önemli olan ekmek mücadelesi, biz her daim buralardayız nasılsa, ayrıca bir telefon uzağında
Cengiz'im büyük geçmiş olsun,inşallah bu durumu da çabuk atlatırsınız. Ya! fatih ile yemli branşımız ayrı eşkina ayrıreeling illa ki açık açık yazayım demek istediğim sırf senin için bir ay mera araştırdım ve bir kaç tane buldum. Onları sana jest yapmak için saklıyorum:thumb: Hatırlarsan ilk tanışmamıza vesile olan mübarek balıktı ondan
Tamam be Erkan dostum, biraz kızdırayım dedim mrsparkle Haziran ayında eşkina raporlarını peşpeşe koyacağız inşallah:thumb:
Cihan hoş geldin olur böyle üzme kendini Bir günde seninle köprüde av yapalım bak o zaman nasıl pestilin çıkıyorhihi hihi hihi
yorgunluk geçermi abi. dunku baskaydi yeminle bittim ya resmen bayildim yataga dogru yururken horlamaya baslamistim o kaar yani işten çiktim simdi yoldayim.. gidim hemen yaticam iyice dinlenim bugün de cuma ya hazirlanalim sahalara döneyim hemen