selamunaleyküm herkese Ayku hayırlı olsun çok sevimli:thumb: Allah kazadan beladan saklasın Yani bir gün uğramasam yandık cengiz Buradayım merak etme geldim kayınvalidemin elini öpmeye geçtim İşin gülünç tarafı bu gün benden balık istediler istavritmrsparkle Ha!! bu arada bir yarım saat youtube de yemli olta düzenekleri bakıyordumreeling http://www.youtube.com/watch?v=2qjgNWxUUPA
çok şükür arkadaşlar abiler siz nasılsınız İsa abi plan tam belli değil açıkçası balıkta deilim ama ne yaparım bilmiyom yarın
İsa kafama yatan bir yemli dip oltası varmı diye ufaktan bir göz attım Adım çıktı yemliye ava gidiyorum gemliğe :laughing: :laughing: kendi yazdığına gülen deli:laughing: :laughing:
Erkan abi hoş geldin. Adada çok güzel bir mera buldum yanlız güzel bir takım yapman lazım.. Mera, ada arkasında ki levrek ve çipra üretim çifliği.. kıyıdan uzak atış ile bu havuzu tutturup yemli takım ile balığı karaya dökmemiz lazım.. biliyorum zor ama, senin gibi bir profesyonel için çok da zor olmasa gerek.. Yer burası.. İçinde ganimet var başarılar..
arkadaslar bi duyum aldim fatih sultan mehmet koprusunun altinda bi eski evin onunde gecmis zamanda batan bi koyun gemisi varmis eger o gemiye takmassan iyi LEVREK yapiyormus gerci biz artik spinci oldugumuz icin bi ara oraya gitmek lazim...
Bana gelme gibi bir düşüncen var mı Allah gülmekten ayırmasın Gemlik dedinde, ne zamandır şu Narlıya gitmek istiyorum.Oraya bir ekip kurmayı düşünüyorum, çok methediliyor Bugün benim arabaya rot balans ayarı yaptırdım, Sabriyide götürmeyi düşünüyorum
Fatih sen diyorsun ki denizde özgürce yüzme abi, içi deniz suyu doldurulmuş havuz var:laughing: :laughing: :laughing: Hele ki tuttuk balıklarıreeling rapora çiftlik balığı avımı yazacağız:laughing: :laughing: :laughing: Ama yinede neden olmasın tuttururuz evelallah