Aslında ben kura için bir kişilik yer açabilirim.Mayıs ayında Armutluda olucam bir kaç gün o zamana denk getirebilirsek zaten ben orada olmuş olurum istanbuldan gelicek olan ekipte 1 kişilik yer açılmış olur
Sensiz olmaz zaten be Erkanım, yoksa oralarda çaysızlıktan komaya girerizmrsparkle Ayrıca sen zaten arabada yer kaplamazsın ki:laughing: :laughing:
idk idk anlamıyorum ki küstümü bana bu adamidk idk idk idk idk idk idk cevapta vermez oldu bana yahuidk idk idk
İlkini görmedim ama ikinciye cevap yazdım, ne kadar alıngan olmuşsun sen, "şey" olduktan sonra Yanlız sağlık raporu ve temiz kağıdı (hamamdan) getirmen kaydıylamrsparkle Anlaşılan Aykutun minibüsü tutacağız, trakyalım beni seviyorsun değil mi
Ya !! açıktan mera ve benim boyu paylaşmayın:laughing: :laughing: Bak hala garson komi ayarı veriyor:laughing: :laughing: Şimdide hanım soruyor bana delimisin kendi kendine gülüyorsun diyor:laughing: :laughing: Aykut hüseyin siz yer kaplamazsanız ben arabanın küllüğünde bile giderim :laughing: :laughing: :laughing:
her zaman hazırım abıcım ne demek o gıderız tabıkı yakalanmamak sartı ıle amann yakalanırsak verıverırız sabrıyı olur bıter seni sevmek ne bayılıyorummrsparkle
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Sonunda benim hanımda kapının önüne atacak beni:laughing: :laughing: :laughing: