Günaydın, Yok Cengiz, bu pazar bende işler yüzünden gelemeyeceğim. Çok yoğun bir haftaydı. Dinlenmem lazım. Sabah kalkamıyorum yorgunluktan
Günaydın kardeşim. bu hafta dinlen tabi varya bende sabahları kalkamıyorum pazar günü erken kalkmak dengeyi bozuyor
Aleyküm Selam Ersin hoş geldin. Daha net bir şey belli değil ama başka bir yer söylemezse mekana gideriz
Hava kapalı ama öyle çok yağış yok dışarıda durulmayacak gibi değil Öğlen den sonra ne olur bilinmez tabi
Fatih eğer niyetin ve vaktin varsa bence git balığa. hava óyle çok soğuk değil ve yağmur yok gibi.. bence bu hava balık yapar
Selamün aleyküm, herkese hayırlı işler.. Hayırlı cumalar.. Hafta sonu herkese rastgelsin.. Ben büyük ihtimal olmayacağım..
Selamün Aleyküm Şsa ne Haber? Dediğin gibi ben akşamları pek giremiyorum ama dün akşam hanımdan bilgisayarı aldım 5 dk bir işi bakıyordum o ara girmiştim ama fazla vaktim olmadığından hemen çıktım.Ama muhabbet iyi gidiyor.Gemlik Narlı lafları falan beni heycanlandırdı.Ben de kendi adıma bir katkı yapayım o zaman bir araç ekleyeyim de 3 arkadaş daha çekilişe ekleyelim :hungry: