Adaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler.Muhtemelen ben uzak atışları beceremiyorum bu sebeple olabilir.İşte o sebeple yanımda bilgili arkadaşlar olursa her yönden gelişme daha kolay olacaktır. banghead
Hoşbulduk dostlar Biz gündüz vardiyasıyız Ersin Abi Sağol Ersin Abi, eksik olma rapala dediğin belli bir iki temel teknik, gerisi dip yapısı ve suyun yönüne göre zamanla kazanılacak tecrübe.. kendini de yabana atma İyi bir makina varsa işin kolay Sana da bu sene bir makina alınca inşallah seneye çok rahat çalışacaksın Ama bir süre daha etrafında kask takmak gerek şimdilik Aleyküm selam Ali Baba Sana da hayırlı cumalar dostum
Deniz'im iyi bir makina derken Sheakspeare 7000 Yetrmi?Bir tane ondan var.Bir tane Daiwa nın bir makinası var modelini şimdi hatırlamıyorum.Bir tane Viking ve son olarak ta Albastar makina var.Ama ben en çok Daiwa ve Sheakespeare ile avlanmayı seviyorum
Sağol kardeş. Bir araya gelince makinalara canlı bakıp yorum yaparız. Bu arada öğlen sırf meraktan Üsküdar'a kadar gittim millet birşeyler avlıyormu diye,umudum kırıldı açıkçası.15-20 kişi çapari sallıyordu hepsinin kovalar boş.Sadece orada malzeme satmaya gelen ailenin kovasında 3 adet kraça vardı.Nereye gitti bu balıklar banghead
Avrupa yakasi mekanimdan (geçen hafta kesfettim) dönüyorum 3kg kadar kaba istavrit aldim krace gelmedi nerdeyse.. bir tane kefal geldi capariye makattan takmisim iride bisey baya heyecan yapti 12.30-16.00 arasi calisabildim. anca bu kaar..
Tebrikler Fatih gayet iyi inşallah daha iyileri olur.Neresş bu yeni yer.Yarın sabah suyuna rapala denemeye gideceğim.Orada şansım yaver gitmezse oraya yöneleyim diyorum :thumb:
Saolun var olun abilerim daha iyileri sizin oltanizada gelsin insallah.. ersin abi ozelden attim mekani. bilen biliyor zati bilmeyen sorabilir Cengiz abi bu gun cok sanssizdim kendi yaptigim 2 tane caparileriye de ilk atışlarimda atarken farketmedigim yolcu motoruna taktim kopardim cok yakindan geciyolar.. hazirladigim kostekler vardi orda hemen capari yaptim onuda dibe taktim ikinci atisimda.. sonuc olarak kendi caparim ile duzgun 1 atis yapip 3tane alabildim 3 tanede hazir caparri vardi yanimda onlarla calistim abi..