aleyküm selam abi hg nasılsın aleyküm selam nerde gördün kardeşim hayırdır eğer yarın rüzgar 40 varsa levrekçiler kaçırmasn ozaman değilmi
abicim 40km ruzgar var oltayi attiktan snr 500mt yuruyerek anca cekilir seviyede bi av gerceklesir benim planlarim bu haftasonu sariyerin ilerisi demircikoye gitmekdi heralde o plan yalan olucak gibi...
Karşıdan bu aralar güzel istavrit raporlarıda geliyor Bu arada tebrikler Fatih, bu zamanda 3 kg. istavrit almak gerçekten güzel, ellerine sağlık afiyet olsun:hungry:
pazar gunu tarabya org yapilabilir o zaman istavrit icin 22km ruzgar 11derece diye sariyer hava durumuna bakiorum simdi...
hüseyinim burnumuzun dibi varken ne işimiz var tarabyada kardeşim zaman gelsin ne şileye gideriz nede başka yerlere değilmi
dogru soluyosun sabri abi ama maceraci ruhumuzu ortaya koyup tutulamayan baliklarida tutmaya calismak balikavi grubununda vazgecilmezidir...
Yeni Gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bu arada beni burada gördüğünüze şaşırmanız normal.Ben akşamları pek gelmezdim ama bir değişiklik oldu işte.Ama benim makina ev ortamına alışık değil bağlantı koptu düştüm Dizlerim acıdı üsütümü başımı toparlayıp geldim ayıp olmasın