Evet Dostlar Benim için artık gitme varkti.İnşallah yarın kıyıda olacağım ve Rapala Denemelerine başlayacağım.Akşam forumdan yanıma yoldaş bulmayı umut ediyorum.
Şu an karar veremedim ama.Herhalde sizin şu mekana giderim diye diye düşünüyorum.Nasılsa oralda bizden birileri olur.Orada bulamazsam Fatih in karşı tarafta Fatih in tarif ettiği yere gidip İstavrit avlamayı düşünüyorum.Gelesin varsa beraber gidelim.
Cumartesı ya da pazar org.varsa tek basıma takılmayayım komutan sadece 1 gun ızın verıyor sonra eve almaz
tam belli deil onur ama heralde hem yarn hem pazar günü var galiba yarın ersin abi muhtemelen mustafa abi baska varsa bilmiyorum pazar günü i,çin konuşulan bişey yok henüz
takip e devam hafta sonunun anlam ve önemi için iyi seyirler dinlemeler http://www.youtube.com/watch?v=dbhmlsVQVpU
Sabrican ben yarın için planlıyorum ve kuvvetle muhtemel malum yerinize gideceğim.Mustafa'dan henüz olumlu ya da olumsuz bir cevap gelmedi.Onur katılmak isterse başımızın üstünde yeri var.Diğerleri henüz foruma gelmedi haber alalım. Durum budur
Selamun aleyküm can dostlar... Ersin abi, bu saatte seni görebilmek güzelmiş, akşam tayfasına hpşgeldin Abi yarın öğleye kadar çalışıyorum malesef, seninle gelebilmeyi ve yardımcı olmayı çok isterdim.Benim planlar hep pazar günü oluyor geneldeidk Pazar günü asıl bombayı senden bekliyor olacağız artık