En kötü günümüz böyle olsun be isa Yanlız kötü gün derken kapı önü değil:laughing: :laughing: Aykut'um askerde bile herkes mevzilerde eğilirken ben ayakta gidiyordum. Komutan bana eğilmeme gerek yok demişti:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: gülerken uyuyayım bari:laughing: :laughing: :laughing: hoşçakalın
Sanada hayırlı geceler ve cumalar Aykutum Amim dostum... Avatarındada eğilme takliti yapmışsın galibahihi
Aykut hayırlı geceler hayırlı cumalar güle güle yat güle güle kalk :thumb: Dostlar banada müsaade Allah yüzünüzden gülmeyi eksik etmesin Hayırlı geceler hayırlı cumalar herkese:thumb:
ben gelene kadar herkes çıkmış bende çıkayım bari cümleten hayırlı geceler sağlıcakla kalın hayırlı cumalar
AKşam yemeğinden sonra uyuyup kalmışım yaa kaçırdım muhabbeti Neyse artık başka zaman... Herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin.... Pazar günü organizasyon olursa bende katılırım sanırım büyük ihtimalle, kısmet artık
Selamun Aleykùm cümleten Farkinda olmali insan... Bir damlacık sudan yaratıldığını fark etmeli. Anne karnına sığarken, dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda bir metre karelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını fark etmeli. Henüz bebekken dünya benim dercesine avuclarının sımsıkı kapalı oldugunu, ölürken de aynı avucların her şeyi bırakıp gidiyorum işte dercesine apaçık oldugunu fark etmeli. Doğduğunda .kulagına okunan ezanın ölünce kılınacak namaz için olduğunu bilerek hayatın bu kadar kısa olduğunu anlamalı ve ona göre yaşamalı...islam ışığında bir ömür geçirmek duası ile hayırlı cumalar. Herkese