Abi her organizasyonda yanımda Mustafa Abide kullanıyo istediğin zaman deneyebilirsin ne demek. Deneyince resim koymadan hatırlarsın beni belki :thumb: :laughing: Ersin abi rastgelsin.
ALLAH' a hamd olsun iyi diyeyim iyi olsun işte bu hafta hadi sarı kanatı çinekopu geçtim şöyle doyumluk bir istavriti de tutuversek deymeyin benim keyfime...
iyi çok şükür abi kanın da ve idrarın da iltihaplanma varmış doktor 5 tane antibiyotik iğne verdi bugün tekrar gittiler doktora bu sefer de dediki o ilaca karşı vucudun dirençi varmış o ilaç olmadı şimdi başka iğne verdi 10 tane çok canım sıkıldı varya Ama keyfi enerjisi gayet yerin de
Kurbanı yatırdım abi:laughing: :laughing: :laughing: Dahada unutmazsın beni di mi?mrsparkle mrsparkle mrsparkle Abi benim takım 350 yi geçer max 350 bütçe var ama takım çantası, kurşun, makas, zart zurt derken 50 de öyle gider zaten 400 olur o iş.
geç kaldğm için canın sıkılmasın diye tekrarlamadım kardeşim Allah acil şifalar versin sağlık olsun hayrlıs ile yiğen biran önce düzelir inşallah
levent takımı az daha ekleyip alsın kardeşim sonra bir tane daha bir tane daha daha çok zarar ediyor insan tabi bütçe meselesi var biraz da işin içinde sağlk olsun eğer senin yakın arkadaşınsa benim makinayı veriyim kendine makina alana kadar kullansın