Cümleten selamun aleyküm abilerim arkadaşlarım, nasılsınız ? ben bu ara akşam olunca uyuyup kalıyorum yaaa, ruhen yaşlandım galiba
A.S Ersinim, acil balığa gitmen lazım senin:thumb: Belli belli Sen yarın kaçmıyormusun balığa Uzun zamandır balığa gidemeyince Süleyman değil, İhsan
Valla İsa abi aynen acil balığa gitmem lazımda, yarın için kararsızım biraz dinlenmeye ihtiyacım var aslında ya da sabahın köründe ayaklanmayıp uykumu aldıktan sonra çıkıp kafama göre biryere gidip olta atayım diyorum kısmet artık bakalım
O zaman istirahat et ki, pazar gününe dinç olasın Yada yakın mekan Kartalda kısa metrajlı bir istavrit avı deneyebilirsin bence
Uğur kasımpaşa canavarı gibi nasıl bir poz bu :laughing: :laughing: :laughing: Amma güldüm ya:laughing: :laughing: Kartal hoş gelmişsin Teknik arıza nedeniyle kopukluk oldu burdayım
Aykut bey bence bu kamışa bir bakın hem hafif hemde o fiyata bulabileceğiniz en iyi kamışlardan ilk 3 te bence 1.dir http://www.spotbalik.com.tr/Spider-Surfer-Kamis-420cm-220gr,PR-24813.html