Yalan mı Ersin Gündüz yazıyoruz ediyoruz, akşam oluyor senin uyukladığın gibi bende kıvrılıyorum koltuğa, tv ydi bilmem neydi derken yorgunluk çöküveriyor işte
Feyz almak mı benden:laughing: :laughing: İşte yemli yemsiz avcılığın duayeni geldi Deniz'im hoş geldin aleykümselam
Aynen katılıyorum abi, sonuna kadar doğru :thumb: bende geçiyorum tv karşısına yemekten sonra şöyle bi uzanıp dinleneyim diyorum, bir bakmışım saat 11-12 olmuş
Erkan Abi bırak şimdi yeme bizi Sezonda ortada yoktun, sezon bitince sahneye çıkıyorsun.. Hafta da gizli hazine mazine derken ne sürprizler yapacaksın bakalım Senin yanında duayenliğin lafı mı olur..
Bu lüfer muhabbeti ne iş bilen var mı? 9 cm. sahteye atlıyormuş falan.. Elimde açılmamış 9 cm. bir kendo var, o bana bakıyor ben ona
O halde Salina 2 nin fiyatına bir baksana Ersin sen makinayı 260 tl ye mi almıştın Yemli konusunda seni tanır, seni bilirim üstadım:thumb: Sizi gidi gündüzcüler ben sorarım size elbet
Benim için yarın zor.. Pazarı ise boşalttım gibi duruyor.. Eğer gideriz diyorsanız pazar mekana büyük ihtimal bende gelirim..
Abi o haberler benide heyecanlandırdı valla inşallah rastgelir oltamıza bende yarın bir kendomu edinsem napsam İsa abi ben makineyi Kısıktan 230 Tl ye aldım, Salina 2 16000 ide 250 tl ye bulmuştum Üsküdarda ama şu an stokta var mıdır orasını bilemiyorum... Bence sezon kısır zamana giriyo artık, malzemecilerde önümüzdeki aylarda indirim olur kanaatndeyim Ayrıca yeterki sen sor İsa abim :thumb:
Abi salina 2 iyi makine ama bütçe max 350 olunca aşıyo elemana onu al diyeceğim ama oraya çıkamazsa alternatifi olsun diye sordum gerçi Cengizi tarif ettim orda yardımcı olurlar muhakkak değil mi? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Üstad, usta falan verin gazı Ondan sonra özelden başkaları benden yardım istiyor valla rezil oluyorum Neyse arkadaşlar ben müsaade istiyorum Yarın ava gidecek olanlara rastgele inşallah. Hava durumu bölgesel yağmurlu ve sert rüzgarlı diyor ona göre giyinsin gidecekler Herkese hayırlı geceler iyi hafta sonları:thumb:
Pazar giderse göreceğiz artık, lüfer mi gelir, çinekop mu gelir yoksa benim geçen sene çektiğim gibi kadın çorabı falan mı çıkar anlarız
İnşallah abi :hungry: Hocam benim bi arkadaş surf takım alıcakta bana sordu bende onun için max 350 TL bütçe ile kamış ve makine araştırıyorum.Sen ne tavsiye edersin? Pazar hareket olacak gibi sanki geçen sefer pek görüşemedik bu hafta görüşürüz inşallah.
Abi 350 tl bütçe varsa niye sıkıntı olsunki makine + kamış seti... Makine konusunda çok acele etmeyin derim ben ÜSküdarda Yıldız balıkçılıkta 250 tl ye bulmuştum ben salina 2 16000'i değişik yerlerden fiyat almakta fayda var ayrıca benim kullandığım Lİneaeffe Im casting 4,20 mt kamış 80 tl civarında atarıda up to 250gr, ben çok memnunum valla ama tabi tercih meselesi