Bugün kısık balıkcılıkdaydım, bazı marka modelde %30 gibi bir indirimleri var devam eden.. 8.00 gibi çıkıyorum abi.. turnafresh i aldırıp adama çapari attırıcam diye boyun fıtığı ettirme abi ağır bir kamış o aslında istavrit için lineeffenin spirit surf kamışı var 3.90 veya 4.20 çok hafif bir kamış 80tl civarı.. 150gr atarı var. zaten çapari atıcaksa hayli hayli yeter.. ama rapalada çalıştırcam derse bence kısıkta ki indirimden faydalanıp albastarın 1942 veya posedion muydu neydi öyle bir kamışı var güzel onları tavsiye ederim makineyi de Ersin kısıktan aldı zaten indirimden.. 300-350 tl ye güzel bir takım yapmış olur bence.. Eyvallah
Herkse Selamun aleyküm, hayırlı günler, işte olanlara hayırlı işler.. Aleyküm selam Cengiz abi Aleyküm selam SAbri abi... :laughing: :laughing: yeni uyandığım halde bu kadar güleceğimi hiç sanmazdım :laughing:
tabiii biz hepimiz mekandayız şu an telefondan yazıyorum bende yok abi sen izne çıktın diye biliyorum o yüzden sordum belki bugünüde değerlendirirsin diye bende iyiyim çok şükür bugün malzeme almaya gitcem eksiklerimi tamamlamaya...
ANladım abi, yarın için dinlenip güç topluyorsun sende benim gibi rüyamda bizim mekandan hatırı sayılır bir lüfer çekiyordum
hayırdır hatırı sayılır derken hamili kart yakinimdir deyip elini öpüp gerimi brakcan lüferi yarn gelecek lüferler inşallah rast gele herekese
Selamun aleyküm dostlar, herkese keyifli hafta sonları Sabrican sen niye gelmedin bugün mekana, çok keyifli bir av oldu:thumb: Akşamda o kadar konuşmuştukidk