Aman abim gelmesin abi öyle abuk subuk şeyler birsürü çer çöp dolu denizin içi yazık valla yaa.. ASlında okadar pisliğe rağmen yinede balık çok iyi yapıyor hee inşallah lüferi buluruz
Kardeşim sağolasın ben bu işlerde çok deneyim sahibi olmadığımdan kullananların, bilenlerin fikrini alayım dedim.Bilmediğim şeyi başkasına tavsiye etmek doğru olmaz.Sen memnunsan olabilir tabi neden olmasın fiyatıda iyi Arkadaş pazar günü istavrite çıkacak ondan acele ediyor balığı karaya dökecek galiba.
Kısmetse pazar sabah suyu yaparız inşallah, mekan yukarısı mı olur, ne dersiniz Eyvallah Ersinim, eksik olma:thumb: Sen Cengizi değilde bizim Denizi tarif et ona Bu kadar mütavazi olma üstadım, insanlar öyle zanneder sonra Hayırlı geceler Erkan, Allah rahatlık versin
Hoş bulduk abi ama gitmişsin yetişemedim Çok şükür abi işe geldim gececiyiz bugün yarın ve pazar gitmicem muhtemelen p.tesi giderim. Hafta içi balık avı iyi güzelde sizler olmayınca tek gidince ne kadar güzel olsa da balık tadı yok inanın.. saolasın kardeşim.. daha iyileri gelir inşallah oltanıza
Değerli Balıkavı Dostları abilerim arkadaşlarım hepinize hayırlı geceler, Allah rahatlık versin herkese... Yarın balığa gidecek olanlara şimdiden rastgele, kısmetleri bol olsun inşallah reeling reeling Saygılar, sevgiler....
Makine için raw 2 yada Salina SA 2 16000 ile kamış için Ersinin kamışı tavsiye ediyorum arkadaşa, kamış için alternatif aynı fiyatlar civarı lineaffe turnafresh var 4.20 250 gr a kadar atarlı 90TL civarı olur mu sizce? bulamazsa alternatif olsun makineler içinde pazarlıkla 250-260 civarına indir diyeceğim artık araştıracak doğancılarda
ALLAHA emanet olun arkadaşlar bana musade görüşmek üzere deniz hg kardeşim kısmetse pazara görüşecegiz
Sanada hayırlı geceler Aykutum, sabah kalkarsan çaya gelirsin, tabiki börekleri getirmek şartıyla:hungry:
Banada müsade dostlar, cümleten hayırlı geceler ve hafta sonları Pazar günü için son detayları yarın konuşuruz artık
Hava lodos, mantıklısı yukarı mekan tabii Zaten hep beraber girebileceğimiz başka yer yok şu sıra Hayırlı geceler Ersin, pazar görüşürüz inşallah.. Makinada Salina2 yi tavsiye ederin.. Raw2 çıktığında Salina2 300 TL. üzeriydi.. Sonra Yıldız'da 250'ye indiğini duyunca direk Aykut Abi'ye aldık bir tane.. Kamış olarak 100 TL. altı seçeneklerde; IM Casting AC Casting Oyster Cast Bu üçünün dışına çıkmaya fazla gerek yok.. Oyster şu an stoklarda yok pek IM ve AC daha revaçta.. Ancak 4 halkalı AC'nin uzun atımda faydasını da göz ardı etmeyin derim.. Hayırlı geceler Levent.. Hayırlı geceler İsa Abi.. Konuşuruz yarın..
Aykut Abi, Fatih, diğer arkadaşlar, kardeşler, abiler Bende yavaş yavaş çekiliyorum.. Hepinize hayırlı geceler..
Sıra bana gelmişken artık bende musade isteyeyim hazır oturuyorken yoksa bir kalktımmı daha oturamam Hadi ALLAH'a emanet olun...