Kesinlikle haklısın bencede, Koçtaşa gidiyorum balığı seviyorum Erkan üstadım sen nasılsın, bu pazarda çalışıyormusun Merhaba Mehmet, hoşgeldin bu haftaki organizasyonumuza gelecekmisin
Selam verip duruyorum bir muhabbete giremedim Uğur abi Erkan abi Süleyman kardeş hos geldiniz Uğur abi bu fotoda ki sen degilsin demi ???
Pazar gününe bir aksilik olmazda ksımet olursa mekandayım abi :thumb: yarınki av planıda tamamen sabahki ruh halime bağlı artık, ya dediğin gibi bir deneme yaparım yada evde yatıp tembellik yaparım İSa abi kim olduğumu unutcam nerdeyse :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: iyi fikir koçtaş, Bauhaus, praktiker, real balığı bulana kadar gezerim artık hihi hihi Hoşbulduk Erkan abim
İsa çok şükür sağolasın sende iyisin inşallah:thumb: Maalesef bu pazar ve bir kaç pazar böyle olacak gibi, hafta içi salı,çar,yada perşembe Bu hafta yine salıya attılar Fatihh hoş geldin kardeşim
İlk org.da yüzyüze görüşürüz, geçen Ersinde güzel bir makina almıştı.Sabri ve Aykutta Okuma Salina 2 aldılar, gayet güzel ve kullanışlı aletler, fiyatları konusunda onlarlada bir istişare yapmak lazım, aceleci davranma bence:thumb:
Çok şükür bir yaramazlık yok Erkan, yapacak bir şey yok, müsait olursam bende sana eşlik eder, yemli konusunda biraz feyz alırım:thumb:
Fatihh agaaa hoşgeldin, almışsın bugün istavritleri eline sağlık kardeşim tebrik ederim, afiyet olsun :hungry: :hungry:
onların fiyat 300 ün üstünde görünüyo kardeşim Abi eleman yarın malzemeleri alacak benden haber bekliyo mail atıcam ona ondan acele ediyorum kamış lineaffe spider surfer tavsiye edeceğim ama makineye karar veremedim.