Aykutu bulmak ne mümkün, bu sözünü duysa bir daha kesinlikle pohça falan getirmez trakyalı:laughing: :laughing:
İçişleri bakani dış işlerine muhtıra gönderdi diyosunnnn savaş baltaları çıkmış tamtamlar çalmaya başlamış diyosunn bu bir savaş sebebidir,biliyosunnnn:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Cengizim inan geçen sefer 7 pohça getirmişti, bir tanesinin ucundan az bir şey kopardım, kalan 6,5 pohçayı tek başına götürdü, hemde ikinci kahvaltısıymış
Ültimatomda diyebiliriz biraz Eşim sizin oralı nede olsa Malum Ocak ortasındayız, gecenin 05.00 inde düşüyoruz yollara, rüzgar, ayaz, yağmur, kar derken bünye kaldırmıyor artıkidk
Aekıadaşlar dün tesadüf fatih caminin yanında balıkçıda bir baktım kol kadar zarganalar öle böle değil cam gibi buzhane balığı değil sanki cila atmışlar parıl parıl parlıyo,:thumb: mrsparkle bende hemen bir kilo aldım 5 er 5 er paketledim yallah no frosta pazaara bi deniyim yemli R.fenere niyetim var da reeling hooked ya kısmet yoksa başka bir yerdemi denesem
Vadiyi seyrede seyrede oradaki "Güllü"'ye benzedi vallahihi Aynen öyle diyor ama artık gizli çekim yaptığımızı bildiğinden inkar edemez
Abicim ne mangalı bir zarganadan en az 8 yem çıkar boğazımdan geçmez tam lüferin kofananın kalkanın ağzına sağlıkne yemesi boğazımdan geçmez
O güzelim zarganaları yem yapıp heba etme bence İllaki yem yapacağım dersen, sizin Tarabyalılar o tarafları daha iyi bilirler.Özellikle Aret ve Can'a sor derim
Yemli işini bende özledimde, boğazda gündüz yemli yatırmak pek mümkün olmuyor malesefidk Bu işlerin uzmanı Erkan ama o da yok meydanda, ah be Erkanım nerelerdesin