Fatih'im nice senelere kardeşim İnşallah huzurlu,mutlu ve sağlıklı bir ömür yaşarsın. Gelelim şu rüyaya Hep isa'nın yüzünden, o kayadan olta atmayalım dedim Daha yeni saksı yarıldı, birde sen yar fatih:laughing: :laughing: Hem ıslak yosunlu kayadan it beni sonra ara:laughing: :laughing: :laughing: Estafurullah isa ne ustası şımartma yine beni Sabri sen nasılsın yaramazlık yoktur inşallah:thumb:
Yok Erkan seninle yanlız balığa gitmem, üzerime kalırsın mazallah Şu yemli işine bir el atalım Erkan, adalar mı olur modalar mı olur bilmem ama bir kaç farklı takım ve yem deneyebiliriz.İçimden bir his çok farklı süpriz birşeyler çıkabileceğini söylüyor :thumb:
yok çok şükür abi erkan abi acayip bi karagöz mekanı öğrendim nezaman yokluyoruz sen seversin böyle işleri
Tam aklımdan geçenleri düşünmüşsün isa Bende bu cumartesi akşamı yemli takılalım diyordum:thumb: Siz beni yemli uzmanı yapın bende cidden kendime inanmaya başladım sabrihihi hihi Eğer sizler bende daha iyi değilseniz bu kafayı kayalara çarparımbanghead banghead
Bir organizede yemli yapalım sahte sahte sahte nereye kadar yaa zırt pırt 100.200 kurşunları at çek at çek kol kas dayanmaz:laughing: :laughing: :laughing:
Bence biraz daha havaların yumuşamasını bekleyelim derim Önce biraz fizibilite çalışması yapmalıyız, yem, takım ve mekan konularında gerekli hazırlıkların ardından operasyonu yaparız. Nisan ayından itibarende Karadeniz sahilinde kalkan balığı avını gerçekleştiririz kısmetse İyide lüfer zamanıda başka balık peşinde olmak, abesle iştigal olur.Zaten o da bitti, bundan sonra fantezi avları ve istavrit peşinde oluruzhooked
Dostlar bana müsade, kalanlara keyifli muhabbetler, hayırlı geceler dilerim Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun, Allaha emanet olun
bana müsade cümleten hayırlı geceler hayırlı cumalar sağlıcakla kalın isa abi kısmetse sabah yanındayım 10 gibi cümleten Allaha emanet olun