Eyvallah kardeşim sağolasın.valla hanım bir şeyler içiriyor bana Sağolasın Denizimakşam üstü bir yerlerde oturup çay kahve muhabbet yapabiliriz mesala Sağolasın Cihan sizde çok geçmiş olsun yeğenimize Allah acil şifalar versin.. M.Kemal'e ben yaklaşmıyorum ama o üstüme atlıyor akşam eve gelince
Bu reçete Rahmetli Babannemden kalan bir reçete Babannemin yanında Ahmet Maranki'de kimmiş, daha dünkü çocuk hihi hihi
Merhaba arkadaşlar , malum , okullarda yarıyıl tatili geldi. Bende oğlumu avrupa yakasında bayrampaşa forum istanbul diye bir yer varmış . Oraya götürmek istiyorum. Kartal dan toplu taşımayla en kolay nasıl gidilir , Tarif edebilir misiniz ? şimdiden teşekkürederim.
Bana uyar ama yarın akşam olmasın, misafir var Özkan sen buralara yazar mıydın Kartal'dan metro ile Ünalan durağı.. Ordan Metrobüsle Merter durağı.. Ordan metro ile Forumun orda iniyor olman lazım.. Ya da Maltepe durağında inip yukardan geçen Bayrampaşa minibüsleri ile gidebilirsin..
Benim bildiğim kadarıyla organizasyon düzenleme gibi birşey yok Deniz abi... Bir ara Fatihle muhabbet ederken Berkan abiylede görüşelim bayadır görüşüp sohbet etme birlikte balık avlama fırsatımız olmadı diye konuşmuştuk...Fatihte görüşmüş sanırım bende görüştüm bu hafta c.tesi günü için Berkan abide uygun olacak büyük ihtimalle, o nedenle birlikte bir ava çıkalım diyoruz şu avrupa yakasındaki mekana.. Eğer müsaitseniz sizde gelsenize abi, birazda istavrit peşinde olta atarız ne dersin ? Zaten şu an için yarın kimler oraya gelecek, kimler gelemeyecek belli bile değil Ksımet olursa gideceğiz bakalım
Allah rahmet eylesin.. şimdiki babanneler de bir değişik facebookdan torunlariyla çiftlik kurup yarıştıriyorlar..
:laughing: :laughing: Çiftlik yarıştırma hee Ayrıca sağol Fatih, Allah hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin...
Teşekkürler Deniz , avrupa yakası bana o kadar yabancı ki anlatamam . Gözüm korktu toplu taşıma olayından vazcaydım arabayla giderim artık
Merhaba; Araba ile gideceksen sana Allah Kolaylık versin.Ben bir defa başardım.Tarif istersen: TEM den Esenler Otogar a gider gibi devam et sürekli otogar tabelalarını takip et.Zaten yolunun üzerine gelecek buraya kadar çok kolay.Zor olan Otoraka girmek,yer bulmak ve çıkmak.Üstelik ben C.Tesi gittim haberin olsun.Pazarı düşünmek bile istemedim Kolay gelsin
Arabayı tavsiye etmem.. Ama ille de araba dersen 2. köprüden devam edip Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi çıkışından gitmek trafik açısından daha iyi olur gibi..
Selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar Bugün can dostum Sabricanla güzel bir gün geçirdik. Sabahtan benim dükkana ziyarete geldi sağolsun, çay-sohbet derken cuma vakti geldi.Cumayı kılıp, yemeğimizide yedikten sonra, tabiki yerimizde duramadık ve soluğu mekanda aldık Mekanda in-cin top oynuyordu, "burada olta atacağız, topunuzu alın başka yerde oynayın" (Nedense Sabriden fena tırstılar ) dedikten sonra takımları açtık.O vakitte pek balık alacağımızı düşünmesekte, maksat spor olsun, temiz hava alalım dedik. Zaten çantada geçen haftadan hiçbir takım kalmamış, elimizde bir kaçtane basit rapala ve Sabrinin el yapımı sahteleri var.Ben çapari açtım, Sabrican rapala, hangsi verimli olursa ona döneriz dedik.reeling Sabri ikinci atışta dişliyi alınca, çapari hemen çöpe atıldı Bende takım değiştirip başladım çalışmaya, biraz sonra bende çektim dişliyihooked Arkasından Sabri güzel bir kaba sarıkanat daha çekti.Keyfimiz katlanarak artmıştı, lakin vakit kısıtlı olunca ve takımlarıda atışlarda kopartınca geri dönüş yolunu tuttuk. Bir saatliğinede olsa temiz boğaz havası almak, balık tutmak ve en önemlisi hala sahte ile avların devam etmesi bizi ziyadesiyle memnun etti. Bu güzel gün için teşekkürler Sabrican, iyiki varsın dostum eksik olma Not:Rapor Sabride, gerçi bu yazının altına resimleri koyması yeterli olur herhalde
selamun aleyküm cümleten Seninle herzaman muhabbetden zevk almışımdır abi balık bahane dostluk şahane eline yùreğine sağlık abi Arkadaşlar yukarıdaki raporun resmi
İSa abi ve Sabri abi kısa sürelikte olsa yinede güzel bir av yapmışsınız her ikisnizide tebrik ederim, dahada güzelleri rastgelsin inşallah :thumb: afiyet olsun
İsa abi tebrik ederim, iki arada bir derede avınızı icra etmişsiniz yinede Sabri abi seni ayrıca tebrik ederim. Gene bebeleri tutup getirmişsin, gerçi sen yapmazsın amaaaa, Dişli de limit 20cm...
daha iyiler sana rast gelsin ersin saol saol hatırlatman için 20 + kart oluyor tadı altını hayatta affetmem çıtır çıtır oh miss gibi daha iyiler sana rast gelsin