Eyvallah kardeşim, yeğenimize afiyet olsun:hungry: Teşekkürler Ersin, kısa ama keyifli oldu gerçekten:thumb: Teşekkürler Fatihim, hafta içi çok rahat oluyormuş Balıklar sırasıyla 19- 20 ve 25 cm. olarak dönüşte dükkanda tarafımdan ölçülmüştür, emin olabilirsin:thumb: Zaten biliyorsun önceki hafta bunlar gibi tuttuğum balıkların tamamı suya iade edildi.Bunlarda sadece ufaklığın öğünü olacağından alıkonulmuştur
Bugün 5'li 6'lı kıraça çekenler vardı, bir ara adeta kıyıya atlayacak gibi su üstü oynak yaptılar. Muhtemelen çoğu haftasonuna katledilir Bolca resim ve raporlarını görürüz artıkidk
Sabri abi geçen benim istavritlere limit altı tutuyorsun diye takılmıştı benden ondan yazdıydım Bu hafta ben salı izinliydim ama eğitim çıkardılar izin iptal oldu.. bu hafta tüm çarşılar iptal
Sabriyi bugüne kadar bir kişi anladı o da yanlış anladı Fatihim:laughing: :laughing: :laughing: Hayırlısı olsun, önce ekmek parası gelir, nasılsa balığa bir fırsat buluruz:thumb:
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar... İsa abi,Sabri abi tebrik ederim sizleri imrendim vallahi
İsa ve Sabri ellrinize sağlık kısacık zamanda almışsınız yine dişlileri Tebrikler daha iyileri olur inşallah
Vallaha ne diyeyim bizim oğlanın bir işi için şehir dışına gidecektim az evvel iptal oldu.Bende dedimki foruma bir gireyim yarın org varsa katılırım
A.S Cengizim, eyvallah darısı başına Teşekkürler abi, birlikte olta sallayamak nasip olmadı dahareeling A.S trakyalım gözünaydın tatile girdiniz, sende karne aldın mı