İyi ki çalışıyorsun, yoksa denizde balık bırakmayacaksın Ayrıca bugün rapala kaşık işlerini hallettin galiba
CÜmleten selamun aleyküm abiler ,arkadaşlar... Herkesin keyfi yerindedir inşallah... Yarın kısmet olursa, sabah kalkabilirsem Fatih ve Berkan abiyle balığa gideceğiz, bakalım balık çıkacak mı kısmetimize Son hazırlıklarımı yapıp yatışa geçeceğim artık.. Herkese hayırlı geceler... Sağlıcakla kalın
Değerli dostlar, yarın öğleden sonra bir yere davetliyim, muhtemelen tüm gün forumdan uzak kalacağım.Mekan, zaman, ulaşım ve diğer organizasyonla ilgili son rutüşları yarın Denizle birlikte yaparsınız, gerektiğinde cepten arayabilirsiniz, son bilgileri ben Denizden alırım
A.S Deniz, erkencisin bugünmrsparkle Aleyküm selam Ersin, haydi bakalım keyifli ve bol balıklı avlar yaparsınız inşallah, rastgele hayırlı geceler
aleyküm selam cümleten bana da müsade yarın balığa giden arkadaşlara rast gele tekrar sağlıcakla kalın hayırlı geceler olsun Allaha emanet olun
Üç aşağı beş yukarı hepsi belli.. Mekanı bildirmediğim arkadaşlara da bugün özelden yazdım.. Yine de atladığım gözden kaçırdığım biri varsa belirtsin lütfen.. Bir diğer konu kahvaltı meselesi.. Nasıl yapalım? Balık sabah saatinde yoğun olabiliyor.. Yine herkes birer ikişer yiyebileceği kadar sandeviçle mi gelsin? Yoksa ortaya bişeyler mi ayarlayalım? Malum kalabalığız.. Şimdiden ona göre ayar çekmekte fayda var..
Cümleten hayırlı geceler, bende kaçıyorum.. Erkan abi 1 ve 3 ile başlıcam ava senin şansına bakalım kısmet.. Sağlıcakla kalın.
Fatih o sahteleri bugün Üsküdar'dan mı aldın? Aldıysan nerden aldın, o renkleri iyi bulmuşsun millet talan etmiş ortalığı.. Yarın bizim tarafa gelmiyor musun?
son bişey cengiz hayınvalidenin eli kaç m2 öpe öpe bitiremedin anca geldin :laughing: :laughing: :laughing: o hadi ben kaçtım budamı gol deil hakim beyyy hayırlı geceler