Ben değil, sen demedin mi tezgah açarız diye Yazdında kimse bir şey demediğine göre herkes ulaşım işini halletmiştir diye düşündüm. Aytaçın durumu yarın belli olacak, benim yarın bazı programlarım var, yoğunum.Olmazsa yarın birde siz irtibata geçersiniz Aytaçla, eğer Savaş gelecek olursa o da araçla gelir ve o tarafı siz toparlarsınız, yarın ola hayrola
geçmiş sayfalara baktımda muhabbet bayağı koyu Maaşallah pazarı iple çekiyorum balıklar rüyama girmeye başladı
AS Serkan hoşgeldin, nasılsın kardeşim Onur sen nerden ve nasıl geleceksin :laughing: :laughing: :laughing:
Cümleten hayırlı geceler. Oooo serkanım sen nerelerdesin yav arada sırada forumda bir yaşam belirtisi ver beah. Pazar günü ben alırım seni Serkan...
En son gittiğimizde balığı bırak birtek vuruş bile alamamıştık geçen hafta ilk defa balık tutmadan geri döndük gece avından inşallah bu sefer karaya dökücez balıkları hep beraber
HoşGeldin Abi Hayırlı Geceler... İsa Abi Niyetim Gece 12 - 01 gibi gidip ezana kadar yemliye kalmak zaten...