Abi eskiden sizin oralar Trakya ya bağlıymış çok büyük bir deprem olmuş o zaman ayrılmış Trakyadan aslında sende Trakyalısın bende Rusyalıyım
Tekirdağ içinden çorlu'nun köyün'dede akrabalarmız var çocukluğum yaz tatillerinde hep tekirdağ'ında geçti Doğma büyüme ist.kadıköy yeldeğirmeni şu anki ikamet esatpaşa örnek mah. Geç yazıyorum biraz yatarak yazdığım için son karda ayağım bilekten kırıldı yarın kısmetse dikişler alınıp alcıya alıncak 1.5 2 ayda öyle kalıcak istavrit zamanında inşallah turp gibi olurumda yüzyüze tanışma fırsatı buluruz
Acemi birliğim ısparta'ydı isa istikamet davras dağları dağılın marş marş yattt sürün dağ komando'su birgünde 4 mevsimi ısparta'da yaşadım.
:thumb: :thumb: :thumb: Müsade sizin efendim hayırlı geceler İnşallah sabırsızlıkla bekliyorumBurda hatlar karışmış cengiz Teşekkür ederim inşallah Gerçekten çok memnun olurum kapımız sonunakadar açık herzaman beklerim vaybe alıntı işinide başarmışım ilerleme var Cümleten hayırlı geceler hayırlı haftalar dilerim
Hüseyin abi çok geçmiş olsun.. Tez zamanda ayağa kalkarsın ve beraber olta atarız inşallah. Bende Isparta komando taburunda yaptım acemiliği 80gün kadar kaldım orada.. Davraza tırmanma şerefine nail oldum dediğin gibi havası da bir değişik kulaklarım sabahın dondurucu soğuğundan öğlenin kavurucu sıcağından çatlayıp patlıyordu boyuna Yanlız unutamadığım, tabur içinde ki üzüm bağları ve meyve ağaçları.. o kadar aasker yiye yiye bitirememiştik üzümleri dalında kuruduğunda da kuru üzüm olarak yemeye devam ettik.. bilmiyorum sizin zamanınızda varmıydı?
Güzel dileklerin için teşekkür ederim fatih kardeşim Oraya asker olup giden davraza tırmanmayan olmamıştır sanırım. Aynen o kulaklar kapkara olurdu deri atardı resmen yazın güneşte yanmış gibi onlarda bir anı olarak kaldı bitti gitti Benim zamanımda üzüm değilde elma heryerde elma vardı aliköye atışa giderdik yanlış hatırlamıyorsam aliköydü heralde ben roketatar bölüğündeydim 40.ıncı piyade alayının içindemi yaptın sende.