Tamamdir o halde, hafta içi gitmek farz oldu. merak ediyordum zaten sizden de ok geldikten sonra Çişimi yapar dalarim salona
Ne biliyim, sinema ekranını görünce canım sıkılıyor, konsantrem dağılıyor.. Bir tiyatro, konser hatta konferans gibi yerlerde dikkatimi daha fazla toparlıyorum.. Cem Yılmaz bu işin bana göre tartışmasız 1 numarası ama sinema ekranında görürsem ne olur kestiremiyorum yine de
Bunda uyuman mümkün değil Denizim, elindeki mısırı bile yiyemezsin gülmekten Aslında hep birlikte gitmemiz gereken bir film, 21:00 matinasını kapatabiliriz bizim grupla
Aynen aynen, mutlaka ihtiyaç gider sonra gir filme ben film arasında koşturarak gittim :laughing: :laughing: Hoşbulduk Sabri abi, nasılsın ?
Bu arada bir Fenerbahçeli olarak Galatasarayli dostları tebrik ediyorum. Güzel maç oldu. Beşiktaş fırsatı degerlendiremedi ama sağlık olsun. biz nasil olsa cekeriz aslanin dişini
Abi tiyatroya falan gidersende devlet tiyatrolarının çok güzel oyunları oluyor, şu an sezon devam ediyordur sanırım, eğer gitmek istediğin bir oyun olursa önceden oyun hakkında iyimidir, eğlencelimi, sıkıcımı gibi bilgiler almaya çalışırım Ayrıca Cem yılmazın filminde çok eğleneceğine eminim :thumb:
Onların sezonluk kombineleri vardı sanırım, öyle birşey ayarlamak lazım.. Abiler, kardeşler, arkadaşlar.. Benden bugünlük bu kadar, gidip yatayım yoksa sabaha zor kalkarım Hepinize hayırlı geceler..
pek yakndaaaa cihan daha bitmedi biraz eksik var o eksikleri görünce pek foto eklemek gelmiyor içimden iyi sen naslsn nerelerdesin ersinim
Bırak be Ersin, bir kere gittin tiyatroya, bir hafta hasta hasta gezdin Yok ailelerle gitmemek lazım Hayırlı geceler Denizim...
Aynen kardeş :thumb: Bir tanısan trakyalı olmasına rağmen dünya tatlısı bir arkadaş Bazen sen nasıl insansın dediğimde, ben insan değil trakyalıyım der:laughing: :laughing: :laughing:
A.selam hayırlı akşamlar,arkadaşlar gerçekten sizlerin hızına zor yetişiyorum alışanakadar hoş görün kime cevap yazdım kime yazmadım,yazamadıklarımın aklına bir şey gelmesin gerçekten acemiyim bu işlerde yavaş yavaş toparlıycaz inşallah
Hayırdır Aykutuma laf söyleyen mi var yoksa Zamanla alışırsın abi, biraz kondüsyon yüklemesiyle hızımıza yetişeceksin yakında:thumb: Bizlerde cevap zorunluluğu olmadığından sıkıntı olmaz, rahat olabilirsin