Aleyküm selam abi, çok şükür bir yaramazlık yok, umarım sen ve İzmitteki dostlarda sağlık ve afiyettedirler.
Ve Aleyküm Selâm... Ben iyiyim çok şükür ama diğerleri hakkından pek bilgim yok... idk Allah cc sıhhat ve afiyeler versin... Selâmlar...
Eyvallah abi, bizim çocuklar latife konusunda oldukça mahirdir Bir tane olunca kontrol altında tutabiliyorduk ama hemşehrilerini bulunca vitesten atabiliyor bazen
Yok ya evde misafir vardı zaten.. Akşama doğru gitti Bu akşam fazla geçe kalmadan uyuyup kalırım herhalde
Bencede yarın işe sağlam gitmen için dinlenmen şart:thumb: Aleyküm selam Ersin hoşgeldin, senin günün nasıl geçti
Hoşbulduk abi, benim günüm gayet sakin geçti babamlar gelene kadar çapari falan bağladım, onlar gelincede hepbirlikte eniştemleri ziyarete gittik daha yeni geldim eve
Cihan kesinlikle önce Cemyılmazın fundamentals filmine git, gülmekten karnına ağrılar girer o derece söyleyeyim filme girmeden önce mutlaka tuvalet ihtiyacını falanda gider öyle başla izlemeye
A.S Cihan, kesinlikle Cem Yılmazı tavsiye ederim, salondan çıktığında herkesin gözünde gülmekten hala yaşlar süzülüyordu:laughing:
Aleyküm selam, hoşgeldin Ersin Aleyküm selam Cihan hoşgeldin.. Şu sinemaya oldum olası alışamadım En son gittiğim film 2007'de Transformers.. Onun da 2. yarısında uyumuştum
Aynen öyle İsa abi, ben geçtiğimiz perşembe arkadaşlarımla gittim, 2,5 saat boyunca gülmekten yoruldum resmen hele sonlara doğru artık nefessiz kaldığım anlar oldu eve geldiğimde boğazım acıyordu :laughing: :laughing:
Hoşbulduk Deniz abi, güneşi görmüşsünüz bugün vallahi tebrikler Abi kesinlikle tavsiye ediyorum sanada Cem yılmazsın gösterisini, uyumak gibi bir ihtimalin yok :thumb: