BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. sabriyazici

sabriyazici sabri

brak tevazuyu levent abi MAAŞALLAH daha iyileri rast gelsin :)

2. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Sağol abilerin abisi Maşallahı dedin ya hemide büyük artık daha iyileride gelir :D

Sana daha irileri rast gelsin inşallah ama sen beni dinle abi kendo yozuri işlerini birak kendi ss lerine dönhihi

3. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Vay günün adamı, hoşgeldin:)

Şu artiz tipler bir bana denk gelmiyor ne hikmetse..

4. narmanzade

narmanzade MUSTAFA

Selamunaleykum

Tüm balıkavı dostlarına selam ve hürmetlerimi sunarım.
    Ayrıca sabah evden çıkarken bu havada balığa giden adamı deliden başka bir ifade tasvir edemez diye düşündüm. Ama iyiki deliyim ve sizler gibi delilerle ahbaplık ediyorum. :)
    Bu gün yine unutulmaz bir gün geçirdik av sırasında henüz oltamı savuşturdum ki tanımadığım biri yanıma yanaştı ve nasıl atıp biraz yürüyüp sonra toplamam gerektiğini, bunun takılmaları önlemek için önemli olduğunu anlatmaya başladı. banghead Adamın yüzüne nasıl bir ifadeyle baktıysam bir ara anlatmayı bırakıp yüzüme kilitlendi 'ben bu salağa niye anlatıyorum gibilerinden baktı' sonra acıyıp bir iki cümleyle dersi tamamladı.:thumb:

5. narmanzade

narmanzade MUSTAFA

Sabah Sabri ile tokalaşırken havanın durumunu denizin nasıl akıntılı ve dalgalı olduğunu hatırlatınca o her zaman yaptığı şakayı bu gün yapmadı :D

6. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Hoşbulduk üstadım, bugün balıkların canı acemi oltası çekmiş artık napalım bizde gelene git demedik :D

Boşver gelmesin artizler sonra yüzme bilmeyeni falan gelir mazallah :)

Aleykümselam abi hoşgeldin, sabah bizim mekandaki abiye biraz yardım ettim hazırlıkta, laf arasında oda aynısını söyledi iki deli biraraya geldik ötekiler ne zaman gelecek diye hakkaten bi durup düşündüm bi havaya baktım bi saate baktım akıllı adamın burda ne işi var? dedim arkadan siz geldiniz:laughing: :laughing:

7. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    S. A. Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim;) Sabah bende kalktım namazı kıldım,ketıla suyu koydum çay yapmak için o ara tv ye bakarken uyumuşum saat 11/45 te çocuk kaldırdı:laughing: :laughing: :laughing: Bende bir arkadaşla avrupa yakasına gitmeye niyetliydim ama bi tarafımda anadolu özü sözü güzel arkadaşları tanıdıktan sonra:thumb: aslında kalbim anadolu balık dostları dedi (malum avrupa yakası çok kalabalık ve acemi anlayışsız kişiler bol)Hatta özkan arkadaşıda kandırmaya çalıştıydım akşamdan karşıya gidelim diye ama yok dedi başka bişey demedi,:D :D Kadro eksik ama balık eksik olmamış maşallah ne hikmetse avrupa yakasındada dişli var ve az miktarlarda da değil;) kısmet başka bir buluşmaya;) reeling hooked

8. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Abi gösterileri artık sinemada filim gibi gösteriliyor yer sorunu olmuyor artık gösterime gireli oldu baya

9. sabriyazici

sabriyazici sabri

gelsin abi gelsin daha irileri daha iyileri gelsin :)

abi iyiki senin gibi bir insan biz tanıdık o bizim şansımız yanımızda olup muhabbet edip hertürlü fedakarlkta bulunduğun için teşekkür ederim

bu arada aynı kişi bizleri karıştırdı heralde abi bana da birisi şuraya at şöyle git gitme tur üstüme çıktın falan derken eleman kayboldu ne olduğu bilmiyorum bir tek tamam dedim okadar :)

ooo abi ordan bi girsem suya adalara kadar yolu var sakata gelmeyelim :D :D :D

abi iyi dinlenmişindir ama he inşallah daha sonraki organizasyonlarda hep beraber olmak nasip olur

bu arada benim aklım hala zarganada haberin olsun :D

10. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Aleykümselam abi, teşekkür ederiz.Avrupa ekibi bu aralar biraz dinlenmeye çekildi galiba levrek söylentileri var ama henüz yakalayan olmadı sanırım.Kısmet olursa inşallah ilerdeki avlarımızda görüşürüz.

11. sabriyazici

sabriyazici sabri

cengiz bey hg ortakmısınız cem yılmaz la anlamıyorum adamı illa göndericen

12. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    İnşallah abilerin abisi:thumb:

Bu tarif veren arkadaş bana uğramadı merak ettim şimdi:rolleyes:

13. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Levent evet bu sabah için T.F.T ekibinden arkadaşlarla levrek ti asıl maksat fakat akşam görüştüğüm bölge halkı ve iş bilen kişiler daün için bile rüzgarın aman vermediğini ve üstüne dahada koyacağını pazar için kıyıların tehlikeli olacağını söyleyince organizasyon iptal edildi,Fakat özkan arkadaşla dişli ye gitmek n,yetindeydim sabah namazı kılınca (şeytan)hihi senmisin namaz kılan deyip verdi üfürüğü verdi üfürüğü ,elbiselerle ne ara uyudum anlamadım hihi hihi hihi
    inşallah görüşürüz arkadaşlar sohbetinizi muhabbetinizi aykutun isayla uğraşmasını çok özledim:laughing: :laughing:

14. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Bana müsade biraz dişlilerin tadına bakıp sonra istirahat :D ama uyuma ihtimalide var, şimdiden peşin peşin

Cümleten hayırlı geceler.

15. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    abi iyi dinlenmişindir ama he inşallah daha sonraki organizasyonlarda hep beraber olmak nasip olur

bu arada benim aklım hala zarganada haberin olsun :D[/QUOTE]

Paşam yok bea ne dinlenmesi lahana gibi giyinmiş (Kat kat giyinince mischlen adam gibi olmuştum) ve koltukta 2 kat olmuşum,
    Zarganalar buzlukta *** bozulmaz ama gidebilseydim 5 ad. ini yanıma alacaktım denemek için reeling hooked banghead :laughing: :laughing:

16. sabriyazici

sabriyazici sabri

daha ne bombalar oluyor abi orglarda aykut abinin arkasından konuşmiyim şimdi ama ağzını bile açmıyor aykut abim :)

mehmet abi deneme abi kendin ye zarganaları benzetme çok fena abi :D

17. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Sabri sen bilmiyon aykut benim kanıma girdide İsa'ya ne yaptırdı:laughing: :laughing: Ya aykut ya İsa anlatsın Ben anlatmam :laughing: :laughing:

O zarganalar lüfer tutmak niyetiyle alındı la herbiri kol gibi öle böle değilya :laughing: :laughing: :laughing: bir zarganadan en az 10 yem çıkarmrsparkle :laughing: :laughing:

18. sabriyazici

sabriyazici sabri

hayırl geceler levent abi sağlıcakla kal

sonra konuşuruz abi ozaman

o lüfer benim abi gel yazık etme zarganaya :)

19. huseyin usta

huseyin usta huseyin ceylan

Favori Kamış:
    Shimano surfleader ultra 425bx 3parca,,Shimano speedmaster AX 330H powergame 20-80gr
    Favori Makine:
    SHIMANO BULLSEYE 9080 XT 8+1 BB,Shimano Twinpower 4000SW-A
    selamun aleykum gencler...

20. sabriyazici

sabriyazici sabri

aleyküm selam minik hg