Abi aslında yok denecek kadar az. Kalabalıkta olta açmaktan milletle uğraşmaktan ancak bu kadar balık alındı . Eğer onlarda olmasaydı emin ol abi 40-50 balık alınırdı.
Şu minik olayını biri açıklasa bana mekan da ki Hüseyin i biliyorum da minik nickli Hüseyin i tanımıyorum kimdir siz nerden tanıyorsunuz bir açıklarsa çok sevinirim
Ben olsam Sabriyi pek rahat bırakmazdım ya neyse Sabri izinde, Aykut okul tatilinde, başka müsait olan var mı bilmem ama hafta içide sağlam kadro kurulabilir hale geldi
Bizde forumdan tanıyoruz, aslında kendi bizi önceden beri tanıyıp takip ettiği halde yeni yazmaya başlıyor sayın başsavcım Bencede, neyseki sana ulaşabildik ve tepeden indirebildik
var isa abi var örnek ilk rapalay ali den aldm at çek at çek derken 1 adet kendo sahte sahibi oldum aliden aldğm saheyi iade ettim kendo ile yola devam ettim o sırada deniz söyleniyor adama bak sahteyle sahte çekiyor öbür sahteyle atıyor gibisinden bu arada kamışm kırıldı ucundan orada bir operasyon on işlem tamam mustafa abinin sahteyi poşetten kurtarıcam derken adamın takımı beden den patlattım
estafurullah abi herzaman bekleriz buyur selamını esirgeme abi bizlerden sabahları fatih cengiz ben genelde alırız selamını üçümüzden de sabah aksam ses yoksa anlaki bişey var direk polis jandarma ne varsa ara
Ben sizi tanıyorum cengiz sizler beni tanımıyorsunuz tanışırız birgün nerden tanıyorsun dersen tepeden isa abin acıklar
Tamam sabri ozaman bende katılırım size dörtkişi takılırız dördümüzdende haber alamazlarsa kim haber verecek polis'e jandarma'ya