CÜmleten selamun aleyküm balık avı dostları.. Tüm ekibi tebrik ederim gerçekten bereketli bir av olmuş, çok güzel görünüyor dişliler, dahasıda rastgelsin umarım
selamun aleyküm cümleten ali ben teşekkür ederim hepinize gerçeken güzel avdı her nekadar parkur olarak gerçeken sıkıntılı olsada kısmetimiz olan dişlileri aldık çok şükür daha iyileri rast gelsin
Değerli Balık Avı Dostlarım, böylesine fırtınalı, soğuk ve balığın nazlı olduğu bir dönemde böyle güzel bir av gerçekleştirmenizden dolayı sizleri ayrı ayrı kutluyorum ve gurur duyuyorum.İstavritin bile adetle zikredilip tutulduğu bir zamanda böyle güzel balıklarla gözümüzü gönlümüzü açtınız, ellerinize ve emeğinize sağlık, tek üzüntüm haftalar sonra ilk kez sizden ayrı kalmak, yanınızda fiziken olamamamdır.:grouphug: Denizde balık bıraktıysanız hafta içi kalanlarıda ben almaya giderim inşallah
S.aleyküm arkadaşlar tepeden izlemeye son bundan sonra bende orjın minik hüseyin olaraktan aranıza katılmak istiyorum müsade ederseniz
Ne demek Denizim iyiki seni dinlemişizde mekanı değişmişiz. Güneşi gördük kardeşim Fatihim bu ara takılmıyorsun gelde dişli boğalım biraz Abim teşekkür ederiz. Yanımızda olmasanda sen yanımızdaydın ara ara telefonla anlık takip ettin. Hafta içi yaparız bişeyler abi.
Aleyküm Selam, Hüseyin Abi hoşgeldin.. Ya şimdi bizim Minik Hüseyin vardı zaten, bir de Büyük Minik Hüseyin geldi.. Nasıl olacak bu iş