Aleyküm selam Cengiz tekrar hoşgeldin Yarın malesef bende katılamayacağım, balık avından ziyade her hafta sizleri görmeye o kadar alışmıştım kiidk
Leventcim sağlığım yerine geldi de son 1 aydır pazar günleri sabahtan evde olamadım bu hafta bizimkilere ayırayım dedim sonra devam kaldığımız yerden
Aynen bende öyle abi sizleri göremeyince bir şeyler eksik sanki ama haftaya sırf kahvaltıya bile gelirim balık felan bahane
Ali abim sıkıntı yok, gönlünü ferah tut :thumb: Sen ve Ersin abi daha tanışma fırsatı bulamadınız o nedenle ufak çaplı bir anlaşmazlık olmuş olabilir.. Ersin abide bugün bizimle birlikte av yaptı, senin aslında bizi kastederek yaptığın şakada isim vermeden genel olarak yazdığın için kendisi buna üzülüp sana itafen cevap yazdığını düşünüyorum... Biraraya geldiğinizde herşey tatlıya bağlanır :thumb:
Tamam kardeşim o zaman, senin lüferler bize kaldı yarın desene İsa abi sezonunda şöyle balıkları denizden alıp direk mangala dizeceğimiz bir organizasyon yapsak Ersinde şöyle bir Sinop usulü pişirse güzel olmaz mı?
Dostlar, bana müsade ava gideceklerde yatsın artık yoksa sabah uyanamayacaklar Cümleten hayırlı geceler, ava gidenlere rastgele
hiçbirşey yapmasakta değer kardeşim ama rüzgar bizi avrupaya uçurmasın çay içerken :laughing: :laughing: :laughing: yol kenarındaki çelik halatlara kendimizi halat ve karabinayla bağlasak sanki daha iyi olacak gibi 40 km diyo tahminde rüzgara hoş tahminin tutma ihtimalide %50 ama idk
Abiler sizin istediğiniz Sinop usulü istavrit tava olsun, zevkle yaparız ne demek :thumb: Yalnız levent abi şöyle bir durum var çıkan balıkları direkt mangala atacaksak bunda Sinop usulü diye birşey yok illaki tavalık balık olacak Aslında Sinop usulü balığın tavada diziliş şeklinden geliyor, bizim memlekette böyle yaparlar genelde, hatta diğer Karadeniz yörelerindede bu dizilişi kullananlar vardır sanırım