Erkan abi merhaba nasılsın ? Yeğenimizi tebrik ederim, inşallah tüm tahsil hayatınca boyunca bu şekilde başarılı bir yol çizer :thumb:
KSE: Kaşıkçı Sabri Efendi Sahte Balık markası ise; SS: Sahtekar Sabri (beste ile uğraşana nasıl bestekar deniyorsa, sahte ile uğraştığı için bu isim yani)
Dur sen dur yaknda bir beste yapcam yorumu cengize bırakacam bakalım ozaman ne olucak:laughing: :laughing:
Kartalım sağolasın:thumb: zaten onun için çırpınıyoruz yeter ki okusun Bu arada istavritleri boğmuşsunuz hınzırlarhihi hihi
Arkadaşlar Merhaba; Bugün balık açısından ne kadar kısır ise dostluk açısından bir o kadar verimli oldu.Bugün tanıştığım Berkan kardeşime,bu günü organize eden adaşıma ve bütün uğraşlarına rağmen ben uyandıramayıp ve arkasından birtek serzenişte bulunmayan Fatihh kardeşime(bu rada ben ihtiyarlamışım) bu güzel gün için sonsuz teşkkürlerimi borç bilirim.Nice böyle günlere :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:
Amin abi inşallah.. Abi kısmetimize düşeni aldık ama aslında balık bir vardı bir yoktu.. Daha doğrusu Fatih olta atmadığı zaman vardı, Fatih olta atınca yoktu idk hihi hihi Bu durum onun kendi tespiti !!
Ersin abi asıl biz teşekkür ederiz sana, bugünkü avda katıldın bize sohbetimize sohbet neşemize neşe kattın sende Ayrıca o trafikte bizleri evimize kadar bıraktın bunun için ayrıca teşekkür ederim, hakkını helal et abi... İnşallah hepbirlikte böyle nice güzel avlar gerçekleştireceğiz :thumb: :thumb:
Arkadaşlar bana müsaade,yarın ava gidecek olanlara bereketli avlar. Ha!unutuyordum yoğun uğraşlar sonucu izinlerimi yine hafta sonuna aldım Ama yarını aile gezmesine ayırdım Herkese hayırlı geceler Allah'a emanet olun:thumb:
bende kendi adıma mustafa abi gürcan abi ve denize yeni mera, bilgilendirme, nasıl atılır nasıl çekilir gibi değerli bilgileri paylaşıp orada balık tutmama vesile olup kısmetimi almama yardımcı oldukları için teşekkür ederim