Bilmezmiyim, 2 tanede bana verdi ve onları kullanmamak üzere hatıra olarak saklıyorum.Yarın yozuri ve strike pro gibi marka olduğunda onların ilk çalışmaları bende var zaten diyerek havamı atacağım
Cümleten selamun aleyküm abiler arkadaşlar, nasılsınız ? Herkesin keyfi sıhati yerindedir inşallah... BUgün Fatih, Berkan abi, ben Ve Ersin abi Fatih aganın mekanındaydık 07.30 gibi oltaları suyla buluşturmaya başladık, balık sabah saatlerinde ve öğlen gibi yaptı biraz alınabilecek olan boyuttakileri alıkoyduk geri kalan şirinler suya daha sonra öyle bir akıntı çıktıki 150 gr a çıktık çapari ile ama değil 150 gr 200 gr olsa bile uçuyordu resmen dibi bulmak ne mümkün, öyle akıntıyı ne kuşkonmazda ne de bizim mekanda gördüm Zaten o akıntıdan sonra su yavaş yavaş durulsada balık tamamen kesti...Bir ara Berkan abinin aldığı bir istavrit sudan param parça gelince benim ara ara rapala denemelerimde oldu ama sonuç nafile hiç dişli alan olmadı... Fatih'te sağolsun giderken kendi tuttuğu istavritleride benim kovaya ekledi avı sonlandırana kadar en kg lık balık kovada yerini almış oldu..Çok teşekkür ederim Fatih Allah razı olsun dostum... Bugünkü kısmetimize düşen İStavritler:
Aleyküm selam Mustafa nasılsın Tebrikler Ersin, keyifli bir av ve rapor olmuş tavalıklarıda almışsın afiyet olsun...
Merhaba Ali, yarın ben gelemiyorum ama kalbim ve beynim her zaman olduğu gibi siz can dostlarla olacak
tebrikler ersin daha iyiler rast gele ali yarın ben varım levent var kısmetse deniz 2 saat verdi yada biraz daha zaman şimdili,k bukadar ilerleyen saatlerde belli ollur 2 saate falan konuşalm elden
Çok şükür iyiyim Mustafa, balığa bu hafta sonu gidemediğime değilde, sizleri göremeyeceğime daha çok üzülüyorum.